Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
YouTube

Propunere

Post by YouTube »

Cand esti de exemplu pe linie si sunteti x tero si Jean spune cine misca moare si n-ai de unde sa stii cati sunteti exact pe linie si dupa zice dintre voi y ultimul glow z moare ... si el zice dintre voi 4 de exemplu si suntem 5 ,noi daca nu miscam n-avem de unde sa stim cati suntem..
Propun sa se dea av pt cine face chestia asta...
BoBy

Re: Propunere

Post by BoBy »

intr-un fel ai dreptate youtube ,dar faza e ca eu mereu ma uit cati sunt ...si iti arata si pe joc cati sunt vi din cati ..si faci calculu cati fd si cati evadati...sau te uiti in dreapta si stanga rpd .. :contra:
eXo

Post by eXo »

:contra: asta e o comanda putin mai evaziva , trebuie sa te uiti inainte sa te asiguri cati sunteti pe linie sau intr-o anume celula , iti mai apare si pe mijloc cati sunt vii , daca te uiti pe radar si vezi care nu-s langa tine , aia sunteti
Image
Image
YouTube

Post by YouTube »

eXo wrote::contra: asta e o comanda putin mai evaziva , trebuie sa te uiti inainte sa te asiguri cati sunteti pe linie sau intr-o anume celula , iti mai apare si pe mijloc cati sunt vii , daca te uiti pe radar si vezi care nu-s langa tine , aia sunteti
Mai sunt si fd,si uneori zice si dupa ce ajungeti pe linie cine mai misca moare..
DAU3DVEZIHD

Post by DAU3DVEZIHD »

:contra:
Daca stii sa scazi e usor ... Dintre toti care sunteti in viata scazi pe cei care nu sunt langa tine pe radar ...
Image
Image
Distrikt05

Post by Distrikt05 »

Dupa parerea mea nu esti o idee tocmai buna :contra:
Eu unul ma uit pe radar cati sunt si ii scad pe cei care sunt in alte locuri pe acel radar.
Este usor sa nu te pacalesti usor la aceasta comanda.
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Iti scrie frumos langa chat cati sunt vii, ai si radar ca sa iti faci o idee, si oricum, nu conteaza cine are FD sau nu , comanda tot e valabila.

:TC:
Image
Locked