Propunere day
Propunere day
Nu stiu daca am mai propus asta sau nu. In caz ca da, aduc aminte de ceva ce mie mi-a placut si faceam panarama cu only pe server odata. Era comanda aceea amx_fire sau ceva de genul, si dadeai foc la un player, iar acela daca dadea in alt player, lua si el foc.
Deci, cred ca v-ati dat seama ce vreau sa propun.
Ideea consta in felul urmator: "cartoful fierbinte", unde vor participa toti playerii, si practic, un player va fi random in flacari, iar acel player trebuie sa dea "cartoful" adica flacara mai departe la alt player, si in acel timp cat playerul respectiv e in flacari, primeste cate 5 dmg pana sa dea la alt player. Si tot asa, pana mor fiecare pe rand.
DACA, un player a murit si nu a reusit sa dea flacara mai departe, atunci alt player va primi flacara random, si tot asa. Pana ramane unul singur in viata, si desigur acela sa castige credite.
Eu zic ca e distractiv. Asta desigur daca se poate face astfel de day.
Astept pareri si idei
Deci, cred ca v-ati dat seama ce vreau sa propun.
Ideea consta in felul urmator: "cartoful fierbinte", unde vor participa toti playerii, si practic, un player va fi random in flacari, iar acel player trebuie sa dea "cartoful" adica flacara mai departe la alt player, si in acel timp cat playerul respectiv e in flacari, primeste cate 5 dmg pana sa dea la alt player. Si tot asa, pana mor fiecare pe rand.
DACA, un player a murit si nu a reusit sa dea flacara mai departe, atunci alt player va primi flacara random, si tot asa. Pana ramane unul singur in viata, si desigur acela sa castige credite.
Eu zic ca e distractiv. Asta desigur daca se poate face astfel de day.
Astept pareri si idei

Re: Propunere day
sunt sigur ca l-ai mai propus daca nu tu , altuldin cate imi amintesc eu "lava day"
p.s : pizda ma-tii , se putea sa nu zici tu de cartofiori

prea smecher:)))- DAU3DVEZIHD
- Cutitar_Expert
- Semi God

Da e foarte faina ideaa 

Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Ba e foarte tare dayul si mori de ras cand ii ve pe aia cum fug de cartofior
. =]]]]