Propunere ramas bun / bun venit

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Blue Cs

Propunere ramas bun / bun venit

Post by Blue Cs »

Pai cu ce sa incep
1. Propun in felul urmator :
- vreau ca intr-o zi/seara [ mai precis seara ( in ziua in care 0nLy va renunta ) sa ne strangem toti pe server
- Panta / GoOgLe / Dan / mRs / si ceilalti sa ne adunam pe server impreuna cu 0nLy
2. Motiv ? :

- 0nLy organizeaza bine joculetele , propun sa ne organizeze 0nLy ( find la ct / jean ) joculete pe o mapa mare sa ne putem lua la revedere / bafta / varsam lacrimi / bem palinca s.a

3. De ce ? :

- Din ce am auzit serverul Jailbreak.B-Zone.Ro mai precis Jb.B-Zone.Ro este creat de catre "Radu" de pe vechiul forum , asadar acest server are 4 ani , 0nLy avand 2/3 de cand este owner si daca el se retrage pentru ca el a fost mereu "alaturi" de noi si a fost un owner bun ( si este ) sa putem face si caterinca . Daca carnacior poate veni pe server ar fi smecher . Ne putem lua la revedere prieteneste si sa ramanem toata viata cu gandul ca " Jucam B-Zone cu Carnacior si 0nLy owner , caterinca mare , porcu ii cel mai tare ! Si desigur sa le uram si bun venit noilor Owneri ce vor fi !
Toti cei din God / Semi-God / Owner trebuie sa fie pe server ei sa fie ct Carnacior / 0nLy / Panta daca este loc si pentru 2 este tocmai bine !
Daca nu citit tot lasa-ti reply si mie imi este sila sa mai citesc toata asta ! Sper sa se organizeze

EDIT : Cei care nu intrati inafara de Carnacior sau cei foarte ocupati , restul : sunt chiat tigani
Image
LiKe

Re: Propunere ramas bun / bun venit

Post by LiKe »

Penibil. Se retrage din funcția de owner nu si la joc ..... Daca o face o face pt puțin timp parca e finalul șv.ului.... Il respect dar hai sa nu facem atât tamtam...
Blue Cs

Post by Blue Cs »

LiKe wrote:Penibil. Se retrage din funcția de owner nu si la joc ..... Daca o face o face pt puțin timp parca e finalul șv.ului.... Il respect dar hai sa nu facem atât tamtam...
Boss-ule are 21 de ani de unde crezi ca are timp sa mai joace ? :-j
Image
LiKe

Post by LiKe »

Știu dar eu zic ce a spus si carnat "renunța la funcție " nu se retrage

Nu zic ca va juca constant dar cred ca va intra când v-a putea
Panta

Post by Panta »

Propunerea era frumoasa, daca si avea timp pt asa ceva. Nu are rost o astfel de organizare. Only oricum va multumeste pt urarile de "ramas" bun.

:TC:
Image
Locked