Propun :(

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Leo

Propun :(

Post by Leo »

Eu propun ca slotul meu să fie luat,deoarece daca fac ceva gresit incep toti să sară cu gura...
Mda :( asa oameni...
Aici ii dau dreptate lui 21,că sunt in + aici.
Se poate juca si fara slot , asta e.
M-am săturat să mi -se facă observatie tot timpu... :(
Chiar dacă nu am făcut nimic, gasesc ”iei” o solutie să imi facă reclamatie sau ceva de gen... :((
Image
Gummy [;x]

Re: Propun :(

Post by Gummy [;x] »

Leo wrote:Eu propun ca slotul meu să fie luat,deoarece daca fac ceva gresit incep toti să sară cu gura...
Chiar dacă nu am făcut nimic, gasesc ”iei” o solutie să imi facă reclamatie sau ceva de gen... :((
Nu cred ca meriti remove deoarece te descurci + esti activ si un baiat de treaba si nu faci propunere pt asta :))
Image
Leo

Post by Leo »

Gummy [;x] wrote:
Leo wrote:Eu propun ca slotul meu să fie luat,deoarece daca fac ceva gresit incep toti să sară cu gura...
Nu cred ca meriti remove deoarece te descurci + esti activ si un baiat de treaba si nu faci propunere pt asta :))
Multumesc pentru apreciere frate dar nu vezi cum sunt unii playeri,fac ceva gresit sar repede cu reclamatii pe forum toate alea.
Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

ce-a fost asta ? ma prefac ca nu am vazut-o.
dai dovada de slabiciune. esti un player activ, in schimb cu destul de multe minusuri. in locul tau as termina cu prostiile si m-as ambitiona.
:bulangiu:
Gummy [;x]

Post by Gummy [;x] »

Gabriel17 wrote:ce-a fost asta ? ma prefac ca nu am vazut-o.
dai dovada de slabiciune. esti un player activ, in schimb cu destul de multe minusuri. in locul tau as termina cu prostiile si m-as ambitiona.
Eu te sfatuiesc sa te seriotizezi daca ti se pare ceva suspect fac intai un demo prin comanda " record test /etc " si pe urma aplici comanda pe player , ca sa vezi demo-ul scrie in consola playdemo [nume demo] , si eu de acum voi fi un player activ si "cuminte" pentru a ajunge ce am fost pe server [ Slot ] si pe urma chiar [ Admin ]
Image
Daniel 1337

Post by Daniel 1337 »

Leo ti-am atras atentia de atatea ori sa nu mai folosesti comenzi aiurea gen open / close , box cat timp nu esti jean. Eu ti-am zis ca nu fac reclamatie si doar te-am ajutat ,dar incearca si tu sa te revizuies-ti
Dan

Post by Dan »

Ai timp pana maine,sa-mi dai un pm,sa-ti ceri scuze pentru "cacatu" asta. Pf si cand ma gandesc,ti-am dat o sansa,cred ca o sa regret. :T.C:
Locked