PROPUNERE
PROPUNERE
Observ ca din ce in ce mai mult apare asa zisa plictiseala. Multi se lasa de server din cauza monotoniei.
Vad ca multe propuneri din acest topic sunt degeaba sincer. Multe propuneri marfa dar cu raspuns final: o sa vedem / cand o sa avem timp / o sa ne ocupam.
Haideti sa nu mai facem chestii d-astea pentru ca avem mult de pierdut..
Stiu ca pare destul de greu ce propun, dar, propun sa se adauge un mod gen GO, in care playerii sa foloseasca creditele pe diferite "chestii" gen jetpack. Sa fie spre ex 2-3 modele de jetpack in market. Astfel incat cand alegi jetpack din /shop sa iti dea un anumit jetpack, dupa ce "skin" ai cumparat tu. Unul mai scump/ mai ieftin.
In principiu intelegeti voi ideea. Am dat doar un ex cu jetpack, poate sa fie orice. Sau orice alta idee. Haideti sa ne implicam putin, sa mai schimbam ceva, sa modernizam sv-ul.
Macar anumite propuneri de prin acest topic sa fie aplicate.. e pacat de sv.
Astept pareri PRO / CONTRA + MOTIV !
Vad ca multe propuneri din acest topic sunt degeaba sincer. Multe propuneri marfa dar cu raspuns final: o sa vedem / cand o sa avem timp / o sa ne ocupam.
Haideti sa nu mai facem chestii d-astea pentru ca avem mult de pierdut..
Stiu ca pare destul de greu ce propun, dar, propun sa se adauge un mod gen GO, in care playerii sa foloseasca creditele pe diferite "chestii" gen jetpack. Sa fie spre ex 2-3 modele de jetpack in market. Astfel incat cand alegi jetpack din /shop sa iti dea un anumit jetpack, dupa ce "skin" ai cumparat tu. Unul mai scump/ mai ieftin.
In principiu intelegeti voi ideea. Am dat doar un ex cu jetpack, poate sa fie orice. Sau orice alta idee. Haideti sa ne implicam putin, sa mai schimbam ceva, sa modernizam sv-ul.
Macar anumite propuneri de prin acest topic sa fie aplicate.. e pacat de sv.
Astept pareri PRO / CONTRA + MOTIV !
- =Leo=Carnaciorul
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: PROPUNERE
mie mi se pare grozav, nici nu m-am gandit la asa ceva.Chestia cu skinurile mai e faina. Sper sa se facă.
Bv Gabriel

Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Dar oricum,a zis si carnacior ca nu se vor mai face updateuri majore....dar e faina ideea,pana la skinuri pe arme,acolo daca vrei skin,iti pui tu ....Ca sa numai fac alt topic nou pt propunere,stiu ca e cam degeaba,dar ce ziceti daca la jetpack,fumul acela ar fi culoarea curcubeului?

SmekSuzy wrote:Dar oricum,a zis si carnacior ca nu se vor mai face updateuri majore....dar e faina ideea,pana la skinuri pe arme,acolo daca vrei skin,iti pui tu ....
Ca sa numai fac alt topic nou pt propunere,stiu ca e cam degeaba,dar ce ziceti daca la jetpack,fumul acela ar fi culoarea curcubeului?
, si la Gabriel 
sau spre ex macar fumul la jetpack sa fie diferit in functie de skin (de la ieftin la scump).. misto era ca jetpack-ul sa fie pus scump cel cu speed mai mult
- SmoKe [;x]
- johnnyhelll
Si cum pisica ma-tii vrei slot? :vSmeagol wrote:, eu ma lasasem si astazi m-am reapucat de Server!
Nu-s cine stie ce incantat pentru idee dar fie