Propunere Metin2 B-Zone

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Doodle.

Propunere Metin2 B-Zone

Post by Doodle. »

Propun sa facem un server de Metin pe nume B_Zone metin2 sa jucam numai noi astia de pe sv!
Facem duele, farmam impreuna smecheri asa frumos.Sa putem sa cumparam si vip sa faca svu si el un pic profit..pai nu.
Eu zic sa fie pvm-pvp cu ratele 200 la toate.Eu rest va las pe voi sa mai adaugati chestii daca doriti.
Ar fi super si ar fi foarte populat pentru ca acum 5 min am vb pe server sa facem 1 metin si toti au fost bucurosiiii.
Sper sa facem 1 ca "al lui fizyi il gasim numa pe el,iubitasa,partintii ocasional" vorbele lui kane morrr.
Asa Sper sa putem face un server.Ar fi misto!!!
:like: :like: :like:
Image
RoYaL-RAUL

Re: Propunere Metin2 B-Zone

Post by RoYaL-RAUL »

meah e aiurea ... poate ar fi ok sa propui asta pe forumul comunitatii nu a sv-ului.. dar oricum comunitatea b-zone are servere pe destule jocuri gen cs , ark survival etc. metinu e de cacat. :contra:
Image
Cutitar_Expert
Semi God
Semi God

Post by Cutitar_Expert »

Ar fi o idee, dar e mai greu de aplicat. Trebuie timp si experiența. Totusi eu joc metin si imi place. Sustin aceasta idee. :pro:
Image Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Image
Military service active B-) :-BD
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Pentru cei ce nu stiti propunerea asata a fost facuta la caterinca.A venit vorba de metin pe sv si a facut doodle propunerea :))
Image
Image
Dan

Post by Dan »

Un server de metin2 mediu este nevoie sa stai 150-200h pentru a termina serveru (fara dala petarda de pe google) , in plus este nevoie de 2ownerii pentru bug-urii/script/update etc prea mult timp alocat a da, plus hostu . propunere aiurea
Locked