interzicerea masinutelor

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Sh0B0
Admin
Admin

interzicerea masinutelor

Post by Sh0B0 »

As fi propus sa se bage comanda amx_speechmenu de la administrator in sus dar e un mare PATEU DE PORC
Propun sa se interzica conducerea masinutelor de orice fel.De ce? Simplu.Cand vad o masina ma gandesc sa calc niste playeri logic.Care conduce o masina ia slay iar care calca ban 15min.Calca pentru prima data nu ne intereseaza. :megusta:
Image
Image
Image
Gabriel17

Re: interzicerea masinutelor

Post by Gabriel17 »

sa se interzica masinutele nu sunt de acord. nu mi se pare normal. asa e mapa. mai faci o caterinca alea alea. poate poti sa faci ceva event-uri/day-uri cu ele. eu unul cand calca cineva dau slay. pana la urma trebuie sa ne simtim toti bine. nu cred ca e o asa tragedie incat sa se ajunga la asa zisa "interzicere". cat timp nu calci nu vad care e problema
:bulangiu:
sTopw0w

Post by sTopw0w »

Nu prea are rost. Ii dai pur si simplu comanda sa nu mai conduca masina, si in caz ca e fd si omoara ia slay si asta e.
Image
Image
EnD

Post by EnD »

:contra: masinuta face toata distractia pe o mapa si in + nu va mai fi chiar asa multa caterinca adica hai de cate ori ai ras cand ai calcat pe cine-va ??? :3 :))
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Locked