Un nou day ?

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
RoYaL-RAUL

Un nou day ?

Post by RoYaL-RAUL »

Propun sa se introduc un nou day , acesta sa se numeasca "fotbal" day am vazut ca multi fac eventuri de fotbal si etc , eu zic sa se intoduca aces day , dar cu ceva mici reguli
1: Cand se da aces day se sa schimbe arta pe jail_muldial_ev
2: Sv-ul sa-i transfere automat la CT pe cei care au fost la Ct cand s-a dat day-ul
3: sa se mofifice spawnurile la ct pe respectiva mapa , pentru ca este doar 1 ceea ce ar duce la haos daca sunt 4-5 la ct ..
4: day-ul sa nu pota fi dat mereu, acesta sa aiba un timp de asteptare , gen sa se poata da odata la 5 ore , pentru a nu se face abuz.
5: Odata ce se termina day-ul sa sa dea vote si sa se schimbe
6: Cei care au fost ct cand s-a dat respectivul day sa nu mai aiba voie la CT 2 mape , sa fin pana faci un day de genu dureaza destu lde mult
7: Day-ul sa se paota da doar in primele 7 minute de la inceperea unei mape , pentru sa n use da la final de mapa cu me cu hns ( se intelege de ce ...)

Astept :pro: sau :contra: + motiv si o parere.
Image
Sprite

Re: Un nou day ?

Post by Sprite »

e destul de complicata chestia asta, iar daca un player nou ar incerca probabil ar fi haos. e mai ok sa faca un admin, cel putin eu fac doar pe la 12 pentru a nu ma trezi cu reclamatii de la bulangii
Locked