Propunere...
Propunere...
Propun să se pună pe forum un topic pentru giveaway-uri SAU pentru magazin jocuri....Asa am văzut pe alte comunități și cred că o să fie ok...o să mai creasca nr de playeri pe sv...sau forum...Dar de exemplu dacă un om pune un steam key la giveaway sa nu se poată vedea de către userii neinregistrați...probabil cu asta o sa se inmultească userii(faza cu userii inregistrati e doar o idee,restul e propunerea principală)
Re: Propunere...
Degeaba ai multi useri daca nu sunt activi.Cred ca tu esti al doilea care vine sa vanda ceva(primul fiind Panta).Daca vrei sa faci un giveaway ai categoria Events unde poti pune asa ceva.
Noi dam bani pe Boost pentru ca sa vina playerii ca mustele la cacat sa mai dam bani pentru alte giveawayuri?

Ok am înțeles...puteți să dați t/c...Eu credeam ca daca facem asa giveaway-uri dau oamenii in sv ca musca-n lapte ...A fost doar o idee daca nu merge asta e.
Ideea e ca ar fi ca pe canalele alea de youtube care cresc in abonati datorita giveaway-urilor ,dar abonatii nu sunt activi.Florentin wrote:Ok am înțeles...puteți să dați t/c...Eu credeam ca daca facem asa giveaway-uri dau oamenii in sv ca musca-n lapte ...A fost doar o idee daca nu merge asta e.