Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Becaly09

Propunere

Post by Becaly09 »

Propun ca la dayurile (Night_Crawler , Reverse_Night_Crawler , Zombie , Reverse_Zombie) să se adauge gloante nelimitate adicaa nu sa tragi ca disperatul , sa reîncarci dar sa nu rămâi fără gloante.
De exemplu la Zombie Day sau Reverse Zombie Day si un VIP alege clasa VIP are 25/30k HP si daca rămâi fără gloante e nasol.

Astept :pro: SAU :contra:
{Motiv}
WidowMaker

Re: Propunere

Post by WidowMaker »

:contra: nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

E bine asa cum e
Image
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

WidowMaker wrote::contra: nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.
El nu a propus sa "avem" gloante infinite in modul ala.. A propus ca la armele pe care ni le da gloantele ( de reincarcare ) sa fie nelimitate, dar tu sa tragi doar 30 si dupa sa incarci, inainte sa scrii un reply, ar trebuii sa intelegi si sa te gandesti inainte de a face asta

In alta ordine de idei, asta ar avantaja mai mult teroristii deoarece unii ct sunt VIPI . :pro:
Image

Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

poate sa mai scada din hp la VIP nu sa dea gloante nelimitate. mie ca ct care nu sunt vip, nu-mi convine sa mor aiurea daca trag 2 deodata
:bulangiu:
WidowMaker

Post by WidowMaker »

Linewolfx3 wrote:
WidowMaker wrote::contra: nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.
El nu a propus sa "avem" gloante infinite in modul ala.. A propus ca la armele pe care ni le da gloantele ( de reincarcare ) sa fie nelimitate, dar tu sa tragi doar 30 si dupa sa incarci, inainte sa scrii un reply, ar trebuii sa intelegi si sa te gandesti inainte de a face asta

In alta ordine de idei, asta ar avantaja mai mult teroristii deoarece unii ct sunt VIPI . :pro:
Asta am zis si eu. Nu m-am pronuntat corect
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
GAMEX

Post by GAMEX »

:contra: este in dezavantaj pentru CT/Zombii.
Image
Panta

Post by Panta »

Nu. Doar daca e un owner on si da gloante infinit la toti pt runda respectiva.

:T.C:
Image
Locked