De exemplu la Zombie Day sau Reverse Zombie Day si un VIP alege clasa VIP are 25/30k HP si daca rămâi fără gloante e nasol.
Astept
SAU
{Motiv}
SAU
nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.
El nu a propus sa "avem" gloante infinite in modul ala.. A propus ca la armele pe care ni le da gloantele ( de reincarcare ) sa fie nelimitate, dar tu sa tragi doar 30 si dupa sa incarci, inainte sa scrii un reply, ar trebuii sa intelegi si sa te gandesti inainte de a face astaWidowMaker wrote:nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.

Asta am zis si eu. Nu m-am pronuntat corectLinewolfx3 wrote:El nu a propus sa "avem" gloante infinite in modul ala.. A propus ca la armele pe care ni le da gloantele ( de reincarcare ) sa fie nelimitate, dar tu sa tragi doar 30 si dupa sa incarci, inainte sa scrii un reply, ar trebuii sa intelegi si sa te gandesti inainte de a face astaWidowMaker wrote:nu e o idee buna, poate la night sa se puna T in tunel si sa traga ca disperatii. Eu zic ca ar fi mai bine rezerva de munitie in plus, dar nu infinta. Totusi, nu e o idee asa de rea, la zombie poate fi bun, dar T vor avea prea multe avantaje.
In alta ordine de idei, asta ar avantaja mai mult teroristii deoarece unii ct sunt VIPI .