CONTRA BURRY !

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
EnD

CONTRA BURRY !

Post by EnD »

Eu spun sa nu se mai dea burry la HNS normal ( DC ? pentru ca isi pierde tot farmecul cand este burry stai intr-un loc si astepti toata runda , daca nu ar fi burry ar fi mai multa caterinca pentru ca sar trezi un player sa faca misto de un CT parerea mea ...)

Zic sa se dea BURRY DOAR LA EVENT DE HNS !!! ( Dc ? pentru ca este event si acolo se merita burry )

Nu inteleg ce va este asa de lene sa fugiti dupa un player ... mai radeti si voi ,asa il gasiti in pamant si unii chiar nu au timp sa fuga ca PAC burry ... . :pro: SAU
:contra: + ARGUMENT !

PS: atunci cand esti terro nu iti place cu burry dar cand esti ct e cel mai bine .... + ca uneori se buguieste si mori :3
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
N0thing

Re: CONTRA BURRY !

Post by N0thing »

Argument: E mai bine fara bury. Cum ai zis, ne distram mai mult. + ca pe o harta m-am ascuns in ibric de cafea sau ce era ala and so... :pro:
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!!!

Image
Image
WidowMaker

Post by WidowMaker »

:contra: nenicule, te inteleg.. Dar oricat de mare ar fi farmecul hns-ului fara bury, tot nu ti-ar conveni sa fugi dupa T. Day-ul se numeste clar: Hide'n'Seek adica TE ASCUNZI de ct, nu fugi de ei. + chestia cu bury rapid, se intampla pe mape mari, dar tu daca esti bejetel destept gasesti si locuri mai apropiate, nu trb sa fugi 5km sa te ascunzi.
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
EnD

Post by EnD »

am postat de 2 ori scz
Last edited by EnD on 18 Oct 2016 21:46, edited 1 time in total.
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
EnD

Post by EnD »

EnD wrote:
WidowMaker wrote::contra: nenicule, te inteleg.. Dar oricat de mare ar fi farmecul hns-ului fara bury, tot nu ti-ar conveni sa fugi dupa T. Day-ul se numeste clar: Hide'n'Seek adica TE ASCUNZI de ct, nu fugi de ei. + chestia cu bury rapid, se intampla pe mape mari, dar tu daca esti bejetel destept gasesti si locuri mai apropiate, nu trb sa fugi 5km sa te ascunzi.

E naspa sa stai intr-un loc si sa astepti ... si daca nu iti convine ascunzatoarea poti sa mergi in alta dar daca ai burry ... :((
Si daca se face un bug si iti tot scade hp pana mori ? ce faci ?

Si daca iei burry pleci de la calculator si stai afk ( dc ? pentru ca ai burry si nu te poti misca si stai intu-un loc ... ) = si uite asa se formeaza unuii playeri afk
Daca nu ai burry vei fi mereu pe faza sa fugi daca vine unu sau cum o sa reactionezi .

SI in + cati s-au ofticat ca nu au luat burry si au primit slay ? ,,ala nu are burry dai slay ... " si tot asa daca nu ar primi burry nu ar mai fi povestea asta .

PS: parca a fost si o reclamatie pe baza ca nu a primit cineva burry ,apoi a luat slay
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Becaly09

Post by Becaly09 »

:pro: Eu sunt de.parerea lui End deoarece.e.mai.palpitant sa fugi sa faci o caterinca sa alergi toata mapa... Dar cu bury nu e nici o distractie mai ales cu o mapa mare poate nu o.cunosti.mai stai si jumatate de ora sa cauti...Asa mai iese unu se.aascunde ees si ceilalti.. Si tot asa. La event sa zicem sa se dea bury ca sa nu stea Ownerii multt poate au treaba si ...na..
*BoSsMaRe*
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by *BoSsMaRe* »

Ar Fii o Buna Ide Da Cu Bury Ai Ascunsatori Bune Da Sa Fugi E Mai smecher Asa Ca :pro: =)) :iesiamzis:
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

:contra: Nope.

:troll:
:pro:
Image

Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Cum a zis cineva mai sus hns e sa te ascunzi nu sa fugi de Ct asta 1 si 2 ar fi aiurea sa stai cate 10-15 min din mapa pe un hns si ceilalti cand mai se pun jean si joaca ? 5 min din mapa... chestile astea is lucruri aiurea pentru care voi va ofticati ca nu aveti ascunzatori calumea si cum sa zis mai sus daca sunteti la ct va place sa aiba tero burry dar daca sunteti la t nu na pai hai faceti compromisuri si normal la 60 de secunde ar trebui sa primiti freeze dar cum nu este normal ca se da burry ca doar nu e comada aia degeaba. Si mai nou la hns am vazut in chat ca 90% cer burry .
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Ceea ce voi nu intelegeti este in felu urmator.
Bury este inlocuitor pentru freeze, momentan day-ul hns nu are freeze , acesta se va adauga mai tarziu, pana atunci primiti bury .
Oricum ar fi cand esti jean si dai hns poti spune frumos catre un admin ca tu vrei cu sau fara bury, nu cred ca o sa te ignore.
Locked