1)Propun ca Gardienii care fac block/se baga in fata celor care sunt in duel(lr) sa primeasca slay fie ca e admin/player obisnuit
2)Propun ca playeri care apasa pe butoane ce activeaza lava/acid si alte chestii care omoara prizonieri aiurea sa primeasca ban sau cel putin slay pe motiv fk(free kil)
1. incurca daca isi pune glow si daca au acelasi skin, oricum e frustrant.
2. daca jean nu e de față e o problema, oricum si ct "abuzeaza de functia de ct" si apasa/trag in butoane sau ii lasa pe T sa apese. Desi se poate evita cusca mare, este buna ideea.
Eu am mai jucat jb..in jur de 2-3 ani dar sa inchis comunitatea..si am venit aici...e ek serverul..imi plac playeri sunt de treabă,admini de treaba.
O fi treaba Ct sa se ocupe..dar nu o fac.
An0nym0us wrote:1)Propun ca Gardienii care fac block/se baga in fata celor care sunt in duel(lr) sa primeasca slay fie ca e admin/player obisnuit
2)Propun ca playeri care apasa pe butoane ce activeaza lava/acid si alte chestii care omoara prizonieri aiurea sa primeasca ban sau cel putin slay pe motiv fk(free kil)
Multumesc anticipat
1) Ar fi o idee, dar pot primi av in loc de slay.
2) Ce treaba are slay ca T apasa pe butoane? E treaba CT ce face T. (Prin T ma refer si la FD)