Vine Mosu

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
fiyzi

Vine Mosu

Post by fiyzi »

Daca tot vine Mosul , zic ceva in genul,
Loto daca tot a fost scos sa fie adaugat in ziua de craciun dar putin modificat, Sa scrie ceva de genu a venit mosu ho ho ho, si sa se dea la fiecare player de pe sv cate 100 credite, momentul cand se dau creditele sa fie ales gen odata pe ora sau 2 , nu e asa mult :)

Pareri?
johnnyhelll

Re: Vine Mosu

Post by johnnyhelll »

fiyzi wrote:Daca tot vine Mosul , zic ceva in genul,
Loto daca tot a fost scos sa fie adaugat in ziua de craciun dar putin modificat, Sa scrie ceva de genu a venit mosu ho ho ho, si sa se dea la fiecare player de pe sv cate 100 credite, momentul cand se dau creditele sa fie ales gen odata pe ora sau 2 , nu e asa mult :)

Pareri?
Super tare ideea :3
Image
Tymo PC

Post by Tymo PC »

:pro: s-asa nu stau jucatorii mai mult de 2-3 ore.
Pot sa fac laba cu trei maini si sa joc maincreft. Matematica ma excita. Am luat 9 in teza la mate pentru ca i-am dat un pachet de cafea la Doamna. Joc publice cu Jupanu pe cs:go si ne luam bataie.
dislike

Post by dislike »

:pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro:

pacat ca nu o sa se bage :bitch:
Image

Image

Image

''Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende!''
https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

hmm.. destul de ciudat. ok, am putea castiga credite mai rep si implicit mai multe atunci. dar o sa fie haos.. toata lumea o sa intre strict atunci, o sa fie nebunie cu afk, unii (bendeac) o sa vrea sa faca numai credite atunci :))) cred ca e ok loto normal + eventuri(dar nu orice eventuri)
:bulangiu:
*BoSsMaRe*
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by *BoSsMaRe* »

:pro: Idee Buna :D "Credite"
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Ideea e buna dar va dura ceva pana se va baga, daca se va baga. Oricum va fi o problema si cu afk , cum a zis Gabriel, ca vor intra doar atunci cand va fi loto si dupa vor iesi. Pe de alta parte daca asta ar atrage playeri nu cred ca ar fi o problema dar acum sa vedem. Ideea ,cum am mai zis, e buna daca se baga acum de Craciun si asa modificata cum ai zis tu. Asa intra si playerii in spiritul Craciunului pe srv.
fiyzi

Post by fiyzi »

Rectific odata pe ora chestia este ca o sa fie random , adica primesti la 12:00 , next poate primesti la 13:00 sau 15:00 nu se stie :)
Tymo PC

Post by Tymo PC »

Mno, dar de craciun nu faceti si voi altceva?
No viata sociala? No kurtos kolacs?
No gagica? No familie?

Sv asta zici ca e camin de nefamilisti :))
Pot sa fac laba cu trei maini si sa joc maincreft. Matematica ma excita. Am luat 9 in teza la mate pentru ca i-am dat un pachet de cafea la Doamna. Joc publice cu Jupanu pe cs:go si ne luam bataie.
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Tymo PC wrote:Mno, dar de craciun nu faceti si voi altceva?
No viata sociala? No kurtos kolacs?
No gagica? No familie?

Sv asta zici ca e camin de nefamilisti :))
Kurtos pe viata fememe. :))
Locked