Firma prin care se proceseaza platile e MobiPay, o firma romaneasca.
Sumele de plata sunt urmatoarele:
- 4 Euro
- Cat primesc eu: 4 Euro
- Cat primesc eu de fapt: 3,04 Euro
- Cat platiti voi de fapt: 5 Euro
- Cat platiti voi de fapt daca aveti abonament: 6.12 Euro
- 10 Euro
- Cat primesc eu: 10 Euro
- Cat primesc eu de fapt: 7,6 Euro
- Cat platiti voi de fapt: 10 Euro
- Cat platiti voi de fapt daca aveti abonament: 12,24 Euro
- 15 Euro
- Cat primesc eu: 15 Euro
- Cat primesc eu de fapt: 11.4 Euro
- Cat platiti voi de fapt: 15 Euro
- Cat platiti voi de fapt daca aveti abonament: 15 Euro + TVA(24%)
- 20 Euro
- Cat primesc eu: 20 Euro
- Cat primesc eu de fapt: 15.2 Euro
- Cat platiti voi de fapt: 20 Euro
- Cat platiti voi de fapt daca aveti abonament: 20 Euro + TVA(24%)
Procesul de plata e exact acealsi ca si la shopul rpg, doar ca nu aveti un "cont" sa spunem asa.
- Ma cautati pe yahoo messenger
- Imi scrieti numarul vostru de telefon pe care aveti creditul / abonament pentru a initia plata
- Eu va dau un numar de telefon si un mesaj care trebuie sa-l scrieti. Ex 123456 catre numarul 1234
- Veti primi raspuns un mesaj de confirmare cu un cod de validare, care trebuie sa mi-l dati mie.
La tranzactiile mari nu va pierdeti banii. Daca voiati administrator, care e 7 euro, si ati platit 10, eu am la forumul ascuns un carnetel unde imi sunt trecute toate datoriile catre jucatori. Acei 3 euro va vor ramane in cont mereu, daca aveti nevoie de ceva, un clear warn, iau de acolo, daca vreti upgrade, se scade din suma acel 3 euro.
Sper ca am clarificat cat de cat cum merge treaba cu smsul si de ce, de atata timp, incurajez plata prin banca, card , paypal s.a.m.d , se pierd foarte multi bani prin proces.
Dupa ce si-a luat firma de plata bucata, si apoi bobo care detine PFAul pe care avem mobipay, eu raman cu 66% din suma primita de la voi, dupa ce si-a luat si mobipay partea.
Pentru 6,12 euro care i-ati platit voi, eu voi primi 2,64 euro in mana.
Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le postati aici.

:youtube: dan