Panta wrote:Lele Lol wrote:eXo wrote:Parerea mea e urmatoarea:
Caterinca ne apropie nu ne indeparteaza , nu esti capabil sa intelegi asta ca ai 11 sau 12 ani , O sa ne aduca mai multi playeri maturi care apreciaza glumele gen Another
Or sa plece cei de 12 13 ani care se supara din orice sau adolescentii imaturi
Bine, Deci ok dar faza e ca chiar de mine? Pierdeti admin, voi fi eu de 13 dar nici chiar, pune-te tu in locul meu, dar probabil ai dreptate, alta e ca tre sa terminati cu mine, v-am omorat nevasta? Chiar vreti sa plec de pe sv? de ce? Va incurc eu cu ceva? Nu prea cred.
Lele, hai ca deja exagerezi. Ce pula mea ma, daca nu sti de gluma, atunci te lasam dracu in pace si gata. Eu cum de pot face misto de exo si dan si altii, fara sa se supere, sau invers? Ce dracu e in mintea ta?
Si cum zice exo, daca e si caterinca, incepi sa te simti fain, mai razi, mai bagi o gluma in "contra", dar na cine nu are simtul umorului logic ca se supara imediat. Nu trebe sa fi neaparat mare in varsta ca sa sti de gluma. Conteaza sa simti gluma si sa o accepti ca si o mistocareala prieteneasca, ca nimeni nu iti zice nimic de rau. Daca facem misto, asta nu inseamna ca iti spunem ceva de rau. Tu sti care e realitatea in viata ta, si nu ar trebui sa te superi pt astfel de glume. Daca zicem ca maicata e pirat, tu de ce nu poti zice ca mamele noastre sunt actrite play boy?
Crezi ca ne-am fi suparat? din contra ca ne amuzam pe orice rahat spus la misto. Dar na, daca nu ai cu cine, nu ai si asta e.
mare cacat ati facut
pentru cei mistocari, nu stiti cand sa va opriti, daca unu nu inghite gluma gata, nu-l mai futi la cap ca sa rada ceilalti
iar pentru lele lol, esti pe internet, daca crezi ca gasesti undeva un loc unde lumea n-o sa faca misto de tine, mai bine joaca single player, tre sa te obisnuiesti si sa alegi intre a retalia sau a ignora, degeaba te caci pe tine ca nu te baga nimeni in seama daca plangi (stiu asta din experienta proprie, am internet de la 4-5 ani)