Propun

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Re: Propun

Post by eXo »

0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.
E adevarat ce spui , dar Faza cu joinct , mi se parea ce-a mai corecta , cum a zis si panta se poate face favorism pe chestia asta
Cand cineva e nou Ii explica adminul/slotul ce si cum , cum sa intre
Ca asa daca unu e nou si intra ct , nu prea stie nimic
Sta omu invata , intelege jocu , si dupa intra la ct , mie asa mi se pare mai bine
Raman la parerea initiala...
Image
Image
sTopw0w

Post by sTopw0w »

:pro: merge
Image
Image
Xplane

Post by Xplane »

:pro:
Dar o sa inceapa iar lumea sa intre cu bug
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Danutzul135 wrote:
0nLy wrote:Eu personal am mai bagat playeri pentru ca unii nu apuca. Daca au microfon si nu au mai fost eu cred ca merita o sansa, mai departe depinde de ei. Mi se pare normal ca fiecare sa aiba sanse egale.
Exact si ce naiba sunt admin "muncesc" pt servar cred ca am si eu voie sa ma bag de 2 ori cu teammenu la ct..
Dane ... munceste in continuare
Image
deci?!

Post by deci?! »

Merge :pro: de data asta =))
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

:contra: Nu are rost sa facem asta, cum a spus si 0nLy fiecare are o sansam in plus majoritatea adminilor se transfera doar pe ei la CT, pe langa asta daca nu eram admin nu as mai fi fost la CT de 2-3 saptamani deci ideea asta este naspa, si oricum daca spune-ti ca se da GD si trebuie sa stam, nu conteaza, nu e locm OBLIGATORIU se da GD, deci nu va mai plangeti la faza asta, si oricum, nu moare nimeni, bugurile ar fi sporite (nush cine a mentionat asta) si mna... deci Nu.
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

ce buguri ma sunteti retardati

adminii nu au avut niciodata voie sa bage pe cine vor ei la ct, decat daca e nevoie, adica sunt multi care tot intra si n-au microfon sau chestii de genu, iar daca un admin adauga un jucator peste limita de ratie, se considera abuz, asa a fost mereu si nu stiu de ce mai exista propunerea asta

daca vreti sa fiti ct, scoatetii pe cei fara microfon, cei prea mici sau cei cu microfon de cacat

:TC:
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked