SalutCommy wrote:Saluuut :>
Chat
Re: Chat
Nu ai crede cate poti face cu o pula marePanta wrote:Ai reusit sa o convingi pe varata sa te lase pe laptopul ei?Commy wrote:Saluuut :>
Oldschool.

Ma puteti ajuta si pe mn cu o mare problema. Deci mi-am instalat windous si intru pe cs vad acolo am 100 fps si cand intru in joc am 15-20 fps inainte nu aveam nici o problema. Disper am lag neimaginabil am facut setari la placa video am dat refreshu la cel mai mare dar scade si am lag nush ce sa fac. Daca stiti cumva ajutatima

Inainte ce windows aveai , acum ce windows ai?sTopw0w wrote:Ma puteti ajuta si pe mn cu o mare problema. Deci mi-am instalat windous si intru pe cs vad acolo am 100 fps si cand intru in joc am 15-20 fps inainte nu aveam nici o problema. Disper am lag neimaginabil am facut setari la placa video am dat refreshu la cel mai mare dar scade si am lag nush ce sa fac. Daca stiti cumva ajutatima

sTopw0w wrote:Ma puteti ajuta si pe mn cu o mare problema. Deci mi-am instalat windous si intru pe cs vad acolo am 100 fps si cand intru in joc am 15-20 fps inainte nu aveam nici o problema. Disper am lag neimaginabil am facut setari la placa video am dat refreshu la cel mai mare dar scade si am lag nush ce sa fac. Daca stiti cumva ajutatima
Reinstaleaza placa video. Posibil sa fie si aia problema, sau daca nici asa nu merge, dati update la placa video. E posibil sa faca figuri si din cauza ca nu ai ultima versiune.
Alta varianta ar fi sa bagi toate comenzile pt crescut fps in consola cs-ului. Desi alea merg doar daca ai cs-ul bulit.

Tot acelasi windous ameXo wrote:Inainte ce windows aveai , acum ce windows ai?sTopw0w wrote:Ma puteti ajuta si pe mn cu o mare problema. Deci mi-am instalat windous si intru pe cs vad acolo am 100 fps si cand intru in joc am 15-20 fps inainte nu aveam nici o problema. Disper am lag neimaginabil am facut setari la placa video am dat refreshu la cel mai mare dar scade si am lag nush ce sa fac. Daca stiti cumva ajutatima

Revin la intrebaresTopw0w wrote:Tot acelasi windous ameXo wrote:Inainte ce windows aveai , acum ce windows ai?sTopw0w wrote:Ma puteti ajuta si pe mn cu o mare problema. Deci mi-am instalat windous si intru pe cs vad acolo am 100 fps si cand intru in joc am 15-20 fps inainte nu aveam nici o problema. Disper am lag neimaginabil am facut setari la placa video am dat refreshu la cel mai mare dar scade si am lag nush ce sa fac. Daca stiti cumva ajutatima
Ce windows ai? Xp sau 7?
Pentru 7 trebuie facute cateva modificari la sunet si alte cateva setari.
Daca ai 7 lasa un mesaj aici si te ajut.