Propunere plugin & day
Propunere plugin & day
Plugin /give nume
Detalii: Un player scrie /give nume in chat si apoi apare o lista care contine tot ce detine prizionerul
Exemplu: FD, pistol, ranga, jetpack
Si apoi daca apasa pe orice de exemplu daca apasa pe fd ii va transfera playerului fd-ul lui iar el va ramane fara, si sa apare mesaje in chat, dar fara credite, credite nu ca cum spunea carnat e sansa mare de a se fura credite, in schimb astea nu
Day
MâțăDay
Detalii: Un jucator aleatoriu de la ts sau cts nu conteaza devine mata, el trebuie sa dea "mata" altui jucator, amu de aici puteti sa modificatimcum vreti, suntmmai multe variante de a face dayul asta dar ideea e buna ca e luata dupa un joc al copilariei noastre, revenind cand altu devina mata cel care a fost mata moare instantaneu sau nu stiu, aici schimbati voi ca nu cred ca ar merge asa, dar ceva apropiat de jocul mata al copilariei noastre.... daca l-ati apucat unu dintre voi...
Detalii: Un player scrie /give nume in chat si apoi apare o lista care contine tot ce detine prizionerul
Exemplu: FD, pistol, ranga, jetpack
Si apoi daca apasa pe orice de exemplu daca apasa pe fd ii va transfera playerului fd-ul lui iar el va ramane fara, si sa apare mesaje in chat, dar fara credite, credite nu ca cum spunea carnat e sansa mare de a se fura credite, in schimb astea nu
Day
MâțăDay
Detalii: Un jucator aleatoriu de la ts sau cts nu conteaza devine mata, el trebuie sa dea "mata" altui jucator, amu de aici puteti sa modificatimcum vreti, suntmmai multe variante de a face dayul asta dar ideea e buna ca e luata dupa un joc al copilariei noastre, revenind cand altu devina mata cel care a fost mata moare instantaneu sau nu stiu, aici schimbati voi ca nu cred ca ar merge asa, dar ceva apropiat de jocul mata al copilariei noastre.... daca l-ati apucat unu dintre voi...
Re: Propunere plugin & day
1.Imi place
2.Am prins jocul ala deci fara deci
2.Am prins jocul ala deci fara deci

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
La aia cu transferul sa nu se poata transfera fd-ul. Restu da. De ce? Simplu, eu am fd ma duc la arme sau ma ascund undeva si dau fd altcuiva sa pot omora ct. Si ar trebui facuta chestia ca cel care primeste sa fie de acord sa primeasca. Gen daca iau droguri poate nu toti vor sa le primeasca. In rest e ok din punctul meu de vedere.

la aia cu pisica unul va prinde si cine va fi prins moare, ca pe sv de zombi cu Nemesys si e buna ideea lui 0nLy

1Imi place
2Mai bine cum zice Google
2Mai bine cum zice Google
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
nu exista indexare pentru toate "itemele" care le detine jucatorul
nu e buna ideea pentru ca astfel vor putea combina jucatorii chestii cumparate de la shop, eg unu ia speed altu ii transfera o ranga s.a.m.d
la day nu inteleg cand s-ar termina
nu e buna ideea pentru ca astfel vor putea combina jucatorii chestii cumparate de la shop, eg unu ia speed altu ii transfera o ranga s.a.m.d
la day nu inteleg cand s-ar termina
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Sa dureze ca la hns pana toti t mor

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
ai citit macar postul original? cel care era mata moare cand altul devine mata? de ce as mai transfera mata la altcineva daca morFl0r1n wrote:Sa dureze ca la hns pana toti t mor![]()
nu inteleg cand moare lumea
http://www.facebook.com/xyz.aron
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Pai ideea e sa transferi matza intr-un timp de 10/15 sec cum preferati
Daca e sa moara atunci cand transfera sa primeasca 3 credite dar daca moare in secundele alea si nu a dat mata la nimeni atunci nu primeste nimic
Daca e sa nu moara cand transfera matza atunci dayul se termina ca la freezeetagday cand toti au fost matza inclusiv ct sau cand timpu se termina...
Daca e sa moara atunci cand transfera sa primeasca 3 credite dar daca moare in secundele alea si nu a dat mata la nimeni atunci nu primeste nimic
Daca e sa nu moara cand transfera matza atunci dayul se termina ca la freezeetagday cand toti au fost matza inclusiv ct sau cand timpu se termina...