reclamatie but

Locked
cristy22

reclamatie but

Post by cristy22 »

Nume în joc:cR!$t!@n
Numele acuzatului:Andrei.
Motivul acuzației:scos de la ct aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5 min
Martori prezenți pe server: Asycorn,etc.
Dovadă(poză sau video): http://oi57.tinypic.com/w6wo55.jpg
Scurtă descriere: Eram ct, si pur si simplu Andrei dadea av aiurea,(dupa cum zicea el aveam 2 av), era mapa c-zone,l-am prins la tunel,l-am omorat,mi-a dat 3 av si m-a scos. si a da
⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
EDIT:Ai devenit enervant.
Andrei.
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Re: reclamatie but

Post by Andrei. »

Niciodată nu dau avertismente aiurea,ți-am dat primul avertisment deoarece ai făcut freekill pe mine,al 2-lea a fost pentru că nu ai recunoscut și nu mi-ai dat "Freeday" iar al 3-a l-ai primit pentru alt freekill când nici nu erau comenzi date deoarece "Jean-ul" era ocupat să dea freeday.Ți-am explicat cu frumosul că ai 3 avertismente și te-am rugat să ieși,ai refuzat totuși să-ți recunoști faptele așa că ți-am dat un mic ajutor. http://i.imgur.com/NvBFo6Y.png :bitchplease:
cristy22

Post by cristy22 »

ai făcut freekill pe mine
Cand pula mea am facut fk pe tn ma ? Era comanda "Jean spune primul glow ..... traieste",iar tu ai ramas cu glow-ul anterior pe tn.
cristy22

Post by cristy22 »

Si daca vrei sa evadezi , trebuie sa te omor evident, nu astept sa zica jean.
0nLy

Post by 0nLy »

Doar avertisment verbal de data asta. Andrei data viitoare fa-i demo si posteaza pe forum. Nu mai actiona de capul tau.

:TC:
Image
Locked