1. Nume în joc: GoOgLe
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Assassin***
3. Motivul acuzatiei: wall
4. Data și ora când s-a întâmplat: 09.03 / 17:50
5. Martori prezenți pe server: mdl
6. Ip-ul acuzatului: 94.52.94.203
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/34543118.5
8. Scurtă descriere: da asta numai bulan are?wall deloc?
iar bulan sau prea scurt demo?
Re: iar bulan sau prea scurt demo?
Sincer nu se vede in demo daca ar avea wall sau nu , se vede ca trage cineva prin perete , dar la sfarsit , asassin te-a omorat de la usa , tot ce am de zis :youtube:
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

ba daca si asta e wall ca dau la nimereala prin peretele ala .... nu cred
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
stiu ca nu se vede ca eu sunt sunt viu si eu filmez...problema e cum plm din totzi tero fix el trage si omoara 2 ct?

- AsAsSiNuL***

aaaaa atunci la cantina ma? pai sa-ti zic cum era baNNed v-a luat hp si dupa dau eu cand mai aveati 30 , 40 hp nush si v-am omorat pe amadnoi ce e asa greu
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
de unde plm stii tu cine ne-a luat din viata?vb pe Skype?si daca e asa cum se face ca fix voi doi fiind prieteni lucrati asa de bine prin perete?amandoi wall ?

- AsAsSiNuL***

Vorbeam cu baNNed pe skype si cand l-ai omorat tu sau mdl mi-a spus sa dau ca nu mai aveti multa viata si am dat