Deci?

Orice legat de calculatoare, telefoane, software, hardware etc
Post Reply
Cata^
Moderator
Moderator

Deci?

Post by Cata^ »

Ce ziceti sa imi iau : Un laptop cu i5 950m gtx sau Desktop i5 860-940 Geforce ?
La mine ce as vrea sa fie , sa mearga bine jocurile cu 60fps si navigatul sa fie rapid..
Ce mi-ati recomanda ?
Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Panta

Re: Deci?

Post by Panta »

Daca vrei strict gaming, ia un PC. La laptopuri, daca vrei sa faci setari bios mai bune pentru placa video dedicata etc, nu ai posibilitatea. In schimb la PC ai.

Dar depinde de alegerea ta, banii care ii ai dispusi sa dai, si preferintele fata de un laptop sau pc

Sunt bune si laptopurile de gaming, dar nu te astepta la jocuri recent scoase sa tragi mai mult de 50 fps. Decat pe grafica in jocuri low sau medium. Eu cu laptopul meu, tot de gaming, am scos pe jocuri de gen Rust, H1Z1, Arma3 si Dayz, care cer destul, maxim 40 fps. Acum depinde si de ce jocuri vrei. La un cs go, si jocuri de genul, laptopul ala de l-ai zis tu, ar fi perfect.
Image
Post Reply