Reclamatie Cata^ limbaj

johnnyhelll

Re: Reclamatie Cata^ limbaj

Post by johnnyhelll »

Cata^ wrote:
Just. wrote:Cata nu imi purta pica , dar nu e voie sa zici un"fmm" micut deoarece pe unii ii deranjeaza.plus ca un admin trebuie sa aiba un limbaj cat mai corect.
Nu port pica , dar pana acuma pe absolut nimeni nu i-a deranjat , nimeni nu a facut reclamatie din motivul acesta , nimeni nu mi-a tras atentia , deci care e concluzia ?

De unde stii tu pe cine a deranjat si pe cine, nu? Sa zicem ca pe ei nu i-a deranjat. Limbajul de admin sa fie cat mai corect cum spunea si Just si daca nu ma insel si regulamentul:
"⇒ Adminii trebuie să aibă un limbaj decent. Limbajul necorespunzător se sancționează cu avertisment până la downgrade/remove."
Oh, nu m-am inselat :'( Iar daca macar asta nu o poti face respecta macar regula asta:
"⇒ Daca un jucator injura un alt jucator adminul are obligația sa ii dea gag prin comanda amx_gag [numele] [timp] [motiv]."
Ohh... Daca nu stiai si adminii sunt jucatori :O :lool:
Multumesc. Eu unul daca te respect si nu te jignesc, astept acelasi lucru. ;) :ymhug:
Image
Panta

Re: Reclamatie Cata^ limbaj

Post by Panta »

Daca mai vad tiganie intre voi doi, am sa iau masuri pt fiecare. Din dovada ta nu vad ceva grav. A zis doar "retardat" ceea ce nu e o jignire fatala.
Oricum nu se accepta nici jigniri de genul. La urmatoarea reclamatie de.genul ai warn.

Purtati-va ca niste prieteni, nu mai purtati pica unul pe altul
Image
Locked