Datii unban lu Fratemiu :c

Locked
rdanut74

Datii unban lu Fratemiu :c

Post by rdanut74 »

1. Nume în joc:Nea Nelu (m/am lasat dar joaca fratemiu .. Pony Asimov
2. Motivul pentru care ai primit ban:Eu nu stiu nimica,zicea ca ia dat ban faram otiv
3. Adminul care ți-a dat ban:Dan pig a zis >P
4. Data și ora când ai primit ban:acuma luat
5. Martori prezenți pe server: Nu are..
6. Ip-ul tău:nu il pot afla..
7. Dovadă:Il pun dupa edit poza..ca el nu stie nimica http://imgur.com/xago9Py
8. Scurtă descriere:Boh,eu nu stiu,eu m-am lasat..doar fratemiu m-ai joaca..si spunea ca lua ban pentru ca l-a omorat pe dan pe urma ia dat quit :))

Bun deci eu nu am inteles ceva..de ce a luat ban fratemiu?a zis ca l/a omorat si vroia sa ii dea freeday..deci pana la urma s/a enervat si ia dat quit..for what bro?
i dont know..okay nu mai vreau sa ma cert cu dan . apropo poza o dau pe edit
PS:a cerut sa ii fac eu postarea din cauza ca el nu stie sa isi faca cont pe forum,deci nu ma luati cu :tu ai fost pony sau nu stiu ce porcarii,eu nu mai joc jb..
M-am apucat de League of Legends si de SMITE.
Nea Nelu care ti-o dat felu
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?
Daca lumea te ia de prost ia-o si tu mai tare pe ea.

Image

Image
Gabii

Re: Datii unban lu Fratemiu :c

Post by Gabii »

A deranjat day-ul din câte îmi amintesc , fii fericit ca nu a primit mai mult :)
rdanut74

Post by rdanut74 »

Ce day?nu era asa a zis..spunea cica ia dat hs si dupa a luat quit dupa ce vroia sa ii dea fd..si din cate am inteles a zis ca l/ar fii injurat pe pig..
Nea Nelu care ti-o dat felu
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?
Daca lumea te ia de prost ia-o si tu mai tare pe ea.

Image

Image
Dan

Post by Dan »

data vitoare,o sa primeasca 2h. :T.C:
Locked