Cel mai frumos tatuaj/logo/spraypaint

Locked
Gabriel17

Cel mai frumos tatuaj/logo/spraypaint

Post by Gabriel17 »

Dupa cum v-am obisnuit.. organizez cateva day-uri..
Nu am mai facut de mult timp unul.. asa ca pentru astazi v-am pregatit un event mai diferit.. mai exact un event: SprayPaint sau cum ii spuneti voi, logo/tatuaj.
Ideea e simpla.. Nu vreau sa va mai "complic" cu model postare sau altceva pentru ca unii nici pe ala nu-l pun iar dupa spun de ce nu au castigat.
Tot ce trebuie e sa faceti, este sa faceti o poza/print/ss la un tatuaj PERSONAL facut pe server-ul nostru JB.B-ZONE.RO !
Cel mai frumos tatuaj va fi rasplatit cu 500 credite !!!
ATENTIE ! NU AVETI VOIE CU EDIT LA POZA SI NICI LA POSTARE ! SE ACCEPTA UN SINGUR POST !
Event-ul incepe din acest moment, iar castigatorul il voi anunta la sfarsitul acestei saptamani 04.03.2016, seara. Asta inseamna ca aveti timp sa postati pana VINERI LA ORA 18.00 !!! Eu zic ca este destul timp.. totusi, e doar un tatuaj.

Va doresc multa bafta si la cat mai multe tatuaje !
:fuckyeah:

P.S.: DACA SE ADUNA 10 POST-URI CE RESEPCTA ACESTE "REGULI", PREMIUL SE VA MARI LA 600 CREDITE !
:bulangiu:
Suzy

Re: Cel mai frumos tatuaj/logo/spraypaint

Post by Suzy »

Image 1 Decembrie pe jb :V
Image
Image
JeKa
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by JeKa »

Image
Am pus si o inima dar nu cam sa primit..
Image
Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

Din cauza ca nu au fost participanti, event-ul s-a anulat. just vei primi 50 credite din partea mea ptr participare. iar suzy.. cred ca n-ai inteles. :T.C: :T.C: :T.C:
:bulangiu:
Locked