Nume în joc: kaNe.
Numele acuzatului: Royal Raul.
Motivul acuzației: m-a socs de la CT pe motivul că am mai fost o mapă și că am prins spawn,lucru care nu e adevărat.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la 12:00.
Martori prezenți pe server: JohnnyEx,Alinutz,Krypton*******
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/aVbNX9Z
Scurtă descriere: Nu mai am nimic de spus,sper să ia warn.
Reclamație Royal Raul.
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamație Royal Raul.
egula schimbata cu urmatoarea:
- playerii care intra la CT si au primit spawn (adica au apucat sa fie vii) nu mai au voie sa intre urmatoarea harta; de asemenea cei care intra si ies de mai multe ori doar ca sa faca spam
Mai ai ceva de zis ?
http://imgur.com/a/Nln1I aicia ii dovada ca ai facut spam asa ca shh si am ida cu un ochi pe la regulament
- playerii care intra la CT si au primit spawn (adica au apucat sa fie vii) nu mai au voie sa intre urmatoarea harta; de asemenea cei care intra si ies de mai multe ori doar ca sa faca spam
Mai ai ceva de zis ?
http://imgur.com/a/Nln1I aicia ii dovada ca ai facut spam asa ca shh si am ida cu un ochi pe la regulament

- Andrei.
- Sunt retardat si manc cacat !

Ăla e spam mă? cât despre respawn nu am primit mapa respectivă.
- johnnyhelll
Nu inteleg pentru ce-l scoteati daca eu i-am zis sa puna o melodie. Saracu' n-a pus nimic ca-l scoteati voi mereu.. Chiar nu inteleg. -.- Ah.raul raul wrote:egula schimbata cu urmatoarea:
Mai ai ceva de zis ?
Nu inteleg..
Din poza ta reiese faptul ca l-a scos un admin de acelasi grad cu el in ciuda la ce i-am spus eu sa nu faca. Si faptul ca a intrat ct dupa ce a dat retry. Ala nu e spam. Spam e asa:
JohnnyEx: mumu
Alin: aha
Alin: baaaa, fara spam
La intervale de maxim 5 secunde. Asta e spam.

- RoYaL-RAUL
Eu doar am respectat regulamentul. nu l-am pus eu sa intre la ct , si daca tu la-i pus si il lasi ct inseamna ca il favorizezi ... este voie ? :v de cand ? vreau si eu

- Andrei.
- Sunt retardat si manc cacat !

Tu chiar ești prost Raule și nu merită să-mi bag capul cu tine dacă Dan consideră că ce ai făcut tu e bine și corect ok dacă nu asta e,te prind eu altă dată că de când intru pe server numai abuzuri faci.
- RoYaL-RAUL
am spus-o si-o repet eu sunt ce lcare face cel mai mult abuz ioiAndrei. wrote:Tu chiar ești prost Raule și nu merită să-mi bag capul cu tine dacă Dan consideră că ce ai făcut tu e bine și corect ok dacă nu asta e,te prind eu altă dată că de când intru pe server numai abuzuri faci.

ce dezordine pe aici 
treaba e simpla, kane a intrat la sfarsitul unei mape ct (fiind godmod) si nu a prins spawn, doar a vorbit, adica era dead, iar mapa urmatoare kane a intrat ct si royal la scos crezand ca a prins spawn. nu e mare zapaceala .. e o mica sicanare de ceva timp intre ei
kane asa mai face el, mai se trezeste sa intre aiurea la ct sa vb. iar royal nu si-a dat seama ca nu a prins spawn decat dupa ce a zis lumea (era deja tarziu ptr ca la scos).
Nu mai faceti ca niste copii mici !
treaba e simpla, kane a intrat la sfarsitul unei mape ct (fiind godmod) si nu a prins spawn, doar a vorbit, adica era dead, iar mapa urmatoare kane a intrat ct si royal la scos crezand ca a prins spawn. nu e mare zapaceala .. e o mica sicanare de ceva timp intre ei
kane asa mai face el, mai se trezeste sa intre aiurea la ct sa vb. iar royal nu si-a dat seama ca nu a prins spawn decat dupa ce a zis lumea (era deja tarziu ptr ca la scos).
Nu mai faceti ca niste copii mici !
Clar, kane esti retarda intri de 3-4ori aiurea si iesi
John, stiu ca esti avocatu lui, si "avocat" spune mereu sa tina cu "clinet-ul" lui, dar las'o mai moale. ca strica treaba.
Royal a procedat corect
John, stiu ca esti avocatu lui, si "avocat" spune mereu sa tina cu "clinet-ul" lui, dar las'o mai moale. ca strica treaba.
Royal a procedat corect