1. Nume în joc: CoDbreaKeR
2. Vârstă: 14
3. Nume(real): Stinghe
4. Prenume(real): Bogdan
5. Reședință: Brasov
6. Contact:0728288297
♦ Yahoo Messenger: b_stinghe@yahoo.ro
♦ Steam ID : -
7. Număr de ore jucate:(minimum 30): 772
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/CoDb ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: jb.b-zone.ro regulament citit O:-)
Stiu ca am 1-2 zile fara activitate, dar nu tot timpul este un admin pe server sa tina sub control playeri si cel mai des acestia omoara prizonieri degeaba(ca asa vor ei) si nu le dau fd, asa ca as dori sa i-au slot ca sa incer sa ii tin eu sub control si sper ca activitatea de pe celalalte zile sa compenseze zilele inactive :)
Cerere slot CoD
Re: Cerere slot CoD
daca ownerii sunt de acord cu cele 2 zile lipsa ai
.
Pana atunci,
. Nu ar fi corect fata de ceilalti care poate au avut doar 1 zi lipsa de activitate din cele 7 consecutive.
. Pana atunci,
. Nu ar fi corect fata de ceilalti care poate au avut doar 1 zi lipsa de activitate din cele 7 consecutive.- RoYaL-RAUL
Sa zicem ca ai mai avut...- Cutitar_Expert
- Semi God

pentru că ai mai avut, și stiu ca vei face activitate mai buna dupa primirea gradului.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Gabriel17 wrote:daca ownerii sunt de acord cu cele 2 zile lipsa ai.
Pana atunci,. Nu ar fi corect fata de ceilalti care poate au avut doar 1 zi lipsa de activitate din cele 7 consecutive.
cum spune gabriel