Nume în joc: know
Numele acuzatului: KeeD
Motivul acuzației: Tentativă vindere cont/furt credite.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Ieri 24.11.2016 ( nu mai ştiu ora fixă ).
Martori prezenți pe server: Era mesaj privat. Nu avea cine să ştie.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/kGxFO
Scurtă descriere: în prima şi ultima poza se vede cum vrea să îşi dea contul JB, iar în a doua cum vrea să fure credite.
Reclamaţie KeeD - Tentativă vindere cont/furt credite.
Re: Reclamaţie KeeD - Tentativă vindere cont/furt credite.
Nu vroiam sa iit fur nimic eu vroiam sa imi dai si mie macar 1k credite si contul nu il vindeam vroiam sa zic faza aia "Tzeapa n-ai mai loat tzeapa fortza steaua fortza steaua E E" daca ziceai da ca sa iti fac in oftica pentru ca tu nu vei lua nici odata slot cu limbajul ala fie in privat sau neprivate mereu injuri si spui "a da sa vezi ce-ti fac" daca te omoara ca nu ai respectat comanda
KeeD wrote:Nu vroiam sa iit fur nimic eu vroiam sa imi dai si mie macar 1k credite si contul nu il vindeam vroiam sa zic faza aia "Tzeapa n-ai mai loat tzeapa fortza steaua fortza steaua E E" daca ziceai da ca sa iti fac in oftica pentru ca tu nu vei lua nici odata slot cu limbajul ala fie in privat sau neprivate mereu injuri si spui "a da sa vezi ce-ti fac" daca te omoara ca nu ai respectat comanda

Nu ai ce gluma sa faci pe tema asta, si vad ca tot repeti o sa iti scot functia de slot .