devine stresant!

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Darius.

devine stresant!

Post by Darius. »

Propun ca cei care fac off topicuri in sectiunile "propuneri" "cereri ban/unban" "reclamatii" "inactivitate" sa primeasca ban 1 zi pe forum!
Image
Image
Lele Lol

Re: devine stresant!

Post by Lele Lol »

Esti cel mai mare but din lume.
Auzi, propunerea e facuta asa.. Fara rost, de un retardat, Iesi acas'.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Esti cel mai mare but din lume.
Auzi, propunerea e facuta asa.. Fara rost, de un retardat, Iesi acas'.
Vedeti? Despre asta vorbesc...
Libertatea asta de a injura ca un tigan in fiecare topic fara rost doar nea indepartat pe noi adminii unul de celalalt
Image
Image
VORT3X

Post by VORT3X »

e o lume nebuna nebuna iar darius ne ia de...... mana
Image

Daca o babardesc pe mama ta nu iese nimic bun din ea!
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:Propun ca cei care fac off topicuri in sectiunile "propuneri" "cereri ban/unban" "reclamatii" "inactivitate" sa primeasca ban 1 zi pe forum!
Am facut si eu o propunere asemanatoare , sa se ia warn-uri si la 3 warn-uri ban temporar , sau ban temporar direct
dar a fost respinsa , din cate am inteles de asta s-au mutat dupa b-zone forumu mare, din cauza la warnuri etc
Pro oricum.
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Cine ne indeparteaz sunt retardatii, adica Darius, Dominic , etc.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Cine ne indeparteaz sunt retardatii, adica Darius, Dominic , etc.
In caz ca sunt injuraturi penibile care chiar sunt spuse "din inima" atunci sa fie sanctionat, ca si lele...
Dar daca sunt injuraturi intre prieteni si nu se supara nimeni atunci sa nu primeasca nimic...
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Hai mai taci, Carnacior a spus ca avem voir sa injuram. Daca se da alt verdict aia e bag pula.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Pai probabil Carnacior sa saturat de atat de multe reguli stupide si inutile pe forum si de aia a facut forumul lui propriu unde sa fim liberi, a fost frumos la inceput da acum in fiecare topic e tiganie, daca nu se poate intelege omu cu voi n-am ce face... eu unul m-am saturat de amenintari, insultari, batjocaritori si tot felu... e prea mult chiar si pentru mine...
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:Pai probabil Carnacior sa saturat de atat de multe reguli stupide si inutile pe forum si de aia a facut forumul lui propriu unde sa fim liberi, a fost frumos la inceput da acum in fiecare topic e tiganie, daca nu se poate intelege omu cu voi n-am ce face... eu unul m-am saturat de amenintari, insultari, batjocaritori si tot felu... e prea mult chiar si pentru mine...
Treaba e ca e bine e bulangeala , dar nu e treaba neeaparat de injuraturi
Unii fac off-topic in prostie , posteaza ca retardatii doar ca sa aiba un post in + , si o fac si total aiurea , deviiand de la subiect
Si treaba cu injuratu are o limita
Daca face un player reclamatie ,sunt unii admin care incep cu "ce pizda ma-tii vrei" sau alte d-astea
Pai da-o in pula mea nu mai are voie omu sa faca reclamatie sau orice ca incep unii sa injure , si ei nici pula n`au
Ca pana la urma nu suntem in tiganie , Totu are o limita , nu Injuram noi ca suntem smecheri Peste tot , si ne bagam si ne scoatem , ca unii injura si n`au nici ce sa-si bage
Image
Image
Locked