devine stresant!
devine stresant!
Propun ca cei care fac off topicuri in sectiunile "propuneri" "cereri ban/unban" "reclamatii" "inactivitate" sa primeasca ban 1 zi pe forum!
Re: devine stresant!
Esti cel mai mare but din lume.
Auzi, propunerea e facuta asa.. Fara rost, de un retardat, Iesi acas'.

Vedeti? Despre asta vorbesc...Lele Lol wrote:Esti cel mai mare but din lume.
Libertatea asta de a injura ca un tigan in fiecare topic fara rost doar nea indepartat pe noi adminii unul de celalalt
e o lume nebuna nebuna iar darius ne ia de...... mana

Daca o babardesc pe mama ta nu iese nimic bun din ea!
Am facut si eu o propunere asemanatoare , sa se ia warn-uri si la 3 warn-uri ban temporar , sau ban temporar directDarius. wrote:Propun ca cei care fac off topicuri in sectiunile "propuneri" "cereri ban/unban" "reclamatii" "inactivitate" sa primeasca ban 1 zi pe forum!
dar a fost respinsa , din cate am inteles de asta s-au mutat dupa b-zone forumu mare, din cauza la warnuri etc
Pro oricum.

In caz ca sunt injuraturi penibile care chiar sunt spuse "din inima" atunci sa fie sanctionat, ca si lele...Lele Lol wrote:Cine ne indeparteaz sunt retardatii, adica Darius, Dominic , etc.
Dar daca sunt injuraturi intre prieteni si nu se supara nimeni atunci sa nu primeasca nimic...
Hai mai taci, Carnacior a spus ca avem voir sa injuram. Daca se da alt verdict aia e bag pula.

Pai probabil Carnacior sa saturat de atat de multe reguli stupide si inutile pe forum si de aia a facut forumul lui propriu unde sa fim liberi, a fost frumos la inceput da acum in fiecare topic e tiganie, daca nu se poate intelege omu cu voi n-am ce face... eu unul m-am saturat de amenintari, insultari, batjocaritori si tot felu... e prea mult chiar si pentru mine...
Treaba e ca e bine e bulangeala , dar nu e treaba neeaparat de injuraturiDarius. wrote:Pai probabil Carnacior sa saturat de atat de multe reguli stupide si inutile pe forum si de aia a facut forumul lui propriu unde sa fim liberi, a fost frumos la inceput da acum in fiecare topic e tiganie, daca nu se poate intelege omu cu voi n-am ce face... eu unul m-am saturat de amenintari, insultari, batjocaritori si tot felu... e prea mult chiar si pentru mine...
Unii fac off-topic in prostie , posteaza ca retardatii doar ca sa aiba un post in + , si o fac si total aiurea , deviiand de la subiect
Si treaba cu injuratu are o limita
Daca face un player reclamatie ,sunt unii admin care incep cu "ce pizda ma-tii vrei" sau alte d-astea
Pai da-o in pula mea nu mai are voie omu sa faca reclamatie sau orice ca incep unii sa injure , si ei nici pula n`au
Ca pana la urma nu suntem in tiganie , Totu are o limita , nu Injuram noi ca suntem smecheri Peste tot , si ne bagam si ne scoatem , ca unii injura si n`au nici ce sa-si bage