Carnacior, problema este simpla. Inafara de 2-3 admini care sunt activi pe server sa zicem 2-3 ore pe zi, in mare parte sunt doar sloturi on. Si spun ca sunt inuliti pe motivul ca, multi vor grade, doar pentru a "fi si ei cineva pe server", ca la tema de "pus in practica" sunt inutili. Nu am nimic impotriva sa fie 100 sloturi, dar ar fi bine si interesant, ca saptamanal sa se faca un mic sondaj. Cine se descurca si cine nu. Pentru ca e greu pentru tine sa iti dai seama. Si ca sa nu incep un alt topic, hai sa propun aici ceva ce suna cam "comunist" dar posibil util pe viitor.
Sa fie la topicul discutii, deschis un altul nou numit "modificari de grade" sau ceva de genul. In care sa apara o lista cu toti playerii si gradele lor, iar saptamanal sa se faca un sondaj, prin posturi (reply la acea lista) de catre playeri si admini, in care sa isi spuna fiecare parerea despre activitatea, despre cum se descurca etc. Astfel in fiecare saptamana se va reinnoi lista. Sper ca intelegi ce dreg eu pe aici

. Stiu ca pare putin de lucru, dar eu cred ca nu e ceva asa complicat , deoarece e o treaba ce se face saptamanal.
Acum e doar o idee, precum si altele pe care le-am zis. Nu incerc decat sa ajut prin mici idei utile sau de discutat pe ele, depinde de parerea fiecaruia. Acum ca se modifica sau nu, asta e. Fiecare are dreptul sa incerce.