devine stresant!

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Pokyy

Re: devine stresant!

Post by Pokyy »

Lele Lol wrote:Cine ne indeparteaz sunt retardatii, adica Darius, Dominic , etc.
Lele Aici dai dovada de MITOCANIE. Omu a facut o PROPUNERE. Si sunt de Acord. [Fiecare post facut AIUREA/Nu isi are ROSTU(WARNNN) La 3 WARNURI (BAN 7 ZILE)] PRO!!!

Totusi dao`n mort!! ei de Treaba. Va JIGNITI k ultimi OAMENI de pe PLANETA. Fratik...Usor k e grele..DACA STATI SI VA INJURATI CE _|_ MEA REZOLVATI???? :-?
http://www.youtube.com/watch?v=JPwKpDsOAgk

Maaaaaa, Nu mai Vorbeste urat!! Nu ma fura banii,Mia dat mie lumea sa Cumpar Castraveti :O MAAAAAAAA :))))
Dan

Post by Dan »

Pokyy wrote:
Lele Lol wrote:Cine ne indeparteaz sunt retardatii, adica Darius, Dominic , etc.
Lele Aici dai dovada de MITOCANIE. Omu a facut o PROPUNERE. Si sunt de Acord. [Fiecare post facut AIUREA/Nu isi are ROSTU(WARNNN) La 3 WARNURI (BAN 7 ZILE)] PRO!!!

Totusi dao`n mort!! ei de Treaba. Va JIGNITI k ultimi OAMENI de pe PLANETA. Fratik...Usor k e grele..DACA STATI SI VA INJURATI CE _|_ MEA REZOLVATI???? :-?
Poky rezolva o daia mare.. se injura ca tigani mai zic si eu pe forum da pnm.. totusi :)) doamne fereste eu am lu-at adv verbal ca am zis fut in sensul de-ti fut o palma mori..stii.. aiurea da totusi.!asa ar trebuii sa fii si pe forum
Darius.

Post by Darius. »

Pokyy wrote:

Mersi dar totusi... la cate ore de romana ai chiulit? :-?
Image
Image
Pokyy

Post by Pokyy »

eXo wrote:
Darius. wrote:Pai probabil Carnacior sa saturat de atat de multe reguli stupide si inutile pe forum si de aia a facut forumul lui propriu unde sa fim liberi, a fost frumos la inceput da acum in fiecare topic e tiganie, daca nu se poate intelege omu cu voi n-am ce face... eu unul m-am saturat de amenintari, insultari, batjocaritori si tot felu... e prea mult chiar si pentru mine...
Treaba e ca e bine e bulangeala , dar nu e treaba neeaparat de injuraturi
Unii fac off-topic in prostie , posteaza ca retardatii doar ca sa aiba un post in + , si o fac si total aiurea , deviiand de la subiect
Si treaba cu injuratu are o limita
Daca face un player reclamatie ,sunt unii admin care incep cu "ce pizda ma-tii vrei" sau alte d-astea
Pai da-o in pula mea nu mai are voie omu sa faca reclamatie sau orice ca incep unii sa injure , si ei nici pula n`au
Ca pana la urma nu suntem in tiganie , Totu are o limita , nu Injuram noi ca suntem smecheri Peste tot , si ne bagam si ne scoatem , ca unii injura si n`au nici ce sa-si bage

IDEM. Smecheri din spatele Tastaturii :D
http://www.youtube.com/watch?v=JPwKpDsOAgk

Maaaaaa, Nu mai Vorbeste urat!! Nu ma fura banii,Mia dat mie lumea sa Cumpar Castraveti :O MAAAAAAAA :))))
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Poky ce te-a luat valul :))
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Poky ce te-a luat valul :))
Pe langa faptul ca esti inculti si prost mai esti si retardat

NU mai postati aiurea, urmatorul post sa fie de la Carnacior cu "Ok, asa o sa fie de acum, sugeti pula... etc" cine va mai posta va da dovada de incultism si retardism precum lele!
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Darius. wrote:

NU mai postati aiurea, urmatorul post sa fie de la Carnacior cu "Ok, asa o sa fie de acum, sugeti pula... etc" cine va mai posta va da dovada de incultism si retardism precum lele!
Auzi, pe mine nu ma faci retardat bagaiasi pula in gura la ma-ta, vezi, treaba ta ce plm faci cu viata ta distrusa dar nu-ma mai spune mie ceea ce esti tu coaie, ma, macar eu nu sunt asa de idiot sa intru ca prostu cu aim si wall pe server dute dracu de tampit fara viitor.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:
Darius. wrote:

Auzi, pe mine nu ma faci retardat bagaiasi pula in gura la ma-ta, vezi, treaba ta ce plm faci cu viata ta distrusa dar nu-ma mai spune mie ceea ce esti tu coaie, ma, macar eu nu sunt asa de idiot sa intru ca prostu cu aim si wall pe server dute dracu de tampit fara viitor.
hmmm exact cum credeam :P idiotul care a demonstrat ce est incult si retardat, felicitari :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: L-)
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

:)) uite butul
Image
Image
Commy

Post by Commy »

hai sa o facem ca niste copii:Cine mai se cearta e un smantanel cu capu chel la la laa.
Locked