[Reclamatie] Deivis se crede prea peste toti

Kazimir.

Re: [Reclamatie] Deivis se crede prea peste toti

Post by Kazimir. »

Eu am luat doar 32Hp ca ai venit repede si ai tras si dupa ai luat arma si Hp eu m-am ascuns dupa ct si ai tras intruna sim-ai omorat , nu am intereseaza daca duci lipsa sau nu duci lipsa , tot tu esti ala care se umfla-n pene , ca i-am zis prost , eu zic sa no mai lungi si sa auzim vorbele la Owner.
DeivisJb

Post by DeivisJb »

1 la mana aveam 16hp n-am luat nici un hp degeaba incerci tu sa minti , si 2 la mana nu mai facut prost , mai zis la injuraturi de nici numai stiu cate am auzit , asta consider si eu sa asteptam un rezultat :) si din moment ce era lr , eu cu 16 hp si fara admini sa-ti dea slay ca ai luat pana la 100hp mi-am luat arma si ai luat ca si un slay:) hp n-am luat puteai sa ma omori linistit:) Haide sa terminam cu asta si sa asteptam rezultatul
Kazimir.

Post by Kazimir. »

Tu esti turc rau de tot daca ai dovada clara ca am luat 100 Hp arat-o drq ca vad ca iar minti intruna mai las-o drq nu morii de la un warn + AM AVUT 32 HP , poate l-ai vazut pe CT cu 100HP !!!! eram in spatele lui , daca nu stii nu vorbii inainte.
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Nu am eu treaba , nu te omoram daca nu aveai 100hp si nu mint ca nu am motiv sa mint:) Arata-mi tu dovada ca n-ai avut 100hp
Kazimir.

Post by Kazimir. »

pai tu ai zis ca am luat 100hp dar pe cand am luat 32 , iar inecpi sa minti ca pe servr , ca injur si nu stiu ce.
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Ba eu am zis cum a fost treaba , ai avut 2 av , ai luat 100hp la lr am luat arma te-am omorat , si next ai injurat de morti , raniti etc si te-am scos asta este numai am nimic de comentat astept un raspuns si gata
Kazimir.

Post by Kazimir. »

nu te-am injurat de mortii doar am zis ca esti prost si e adevaru , + am luat doar 32 Hp eram in spatele ctr-ului si tu ai vazut Hp la CT nu la mine , eu am apucat sa iau 32Hp ca ai venit tu rapid si ai tras la arme sa iei arma si m-ai omorat + ai luat si Hp .
DeivisJb

Post by DeivisJb »

n-am luat nici 1 hp macar si ai avut 100hp nu era nici un ct langa tine asa ca n-ai ce comenta si ai injurat de toti morti numai am ce discuta astept decizia am zis si gata
Kazimir.

Post by Kazimir. »

aveam 32hp idiotule intelege atat am putut sa iau + tu m-ai omorta cu arma.
fiyzi

Post by fiyzi »

Daca nu vrei sa iti inchid iara recl pt limbaj nu mai folosii cuvintele " prost , etc" ,
Ai facut o reclamatie, astepti sa ti se raspunda , nu faci chat din ea.
Pune o dovada concreta, la dovada este aceeasi poza cu playerii on , aia nu este nici o dovada, nu arata nici ca te-a scos sau ceva.
Locked