Chat

.DarKofDeaD.

Re: Chat

Post by .DarKofDeaD. »

tibi wrote:Bai, mi se pare jalnic nivelul adminilor si al sloterilor. Nu înțeleg ce se intampla... Dark e cel mai cretin de pe tot serverul in momentul de fata. E un pupincurist infect. Daca stie ca ar putea avea ceva de câștigat linge in cur pe toata lumea. Nu e sa zici ca eu ma laud ca m-am descurcat bine din prima , frate, dar daca tu iei remove pentru ca esti un cretin care nu poti avea grija de un slot, comentezi ampulea la toate reclamațiile si te faci de cacat singur, eu zic ca esti degeaba, stii ce zic?
Mai era un plesnitu dracu acum câteva zile care făcea cerere remove ca sta unu Afk si face ore mai multe ca el. Bai , ce dracu ma? Aveti cacat in loc de creier?
Pai cand ai slot mai ales trebuie sa te abții de la chestii de-astea. Va înțeleg ca va place sa faceți reclamații sa va apăra numele vostru peste tot in Active Topics ,e tare, esti "popular" in ochii celorlalți "șmecheri" ca tine.
Fraților cand se mai răresc din playeri dinastia ma găsiți acolo pe server.
Cam atat am vrut sa va spun. Daca v-am deranjat ma scuzați.
Dark daca te-am deranjat, sa iti fut mama.
Va salut pe toti.

Ba frate, nu sunt pupincurist, doar ca sunt respectuos cu adminii. Daca are unu respect gata voi asta se da pe langa admini. In fine, credeti ce vreti voi.

0nly daca ti se pare ca are cancer postarea asta, o ștergi tu.

Ba frate, nu sunt pupincurist, doar ca sunt respectuos cu adminii. Daca are unu respect gata voi asta se da pe langa admini. In fine, credeti ce vreti voi.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Tibi
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

Dark wrote:Ba frate, nu sunt pupincurist, doar ca sunt respectuos cu adminii. Daca are unu respect gata voi asta se da pe langa admini. In fine, credeti ce vreti voi.
Coaie deja devii exagerat de prost. Bai copile nu iti dai seama cat de lingau in gaoz esti?
Copile daca eu propuneam "Hai s-o futem pe mama lui dark DAY" si aveam GOD, erai ceva gen "LOL cea mai buna idee de pana acum" , "In sfarsit cineva cu o idee buna..."
Image
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

tibi wrote:
Dark wrote:Ba frate, nu sunt pupincurist, doar ca sunt respectuos cu adminii. Daca are unu respect gata voi asta se da pe langa admini. In fine, credeti ce vreti voi.
Coaie deja devii exagerat de prost. Bai copile nu iti dai seama cat de lingau in gaoz esti?
Copile daca eu propuneam "Hai s-o futem pe mama lui dark DAY" si aveam GOD, erai ceva gen "LOL cea mai buna idee de pana acum" , "In sfarsit cineva cu o idee buna..."
Eu nu te-am jignit, nu e treaba ta ce fac eu. Atata timp cat tu ai ceva cu mine, nu e problema mea.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Tibi

Post by Tibi »

Frate nu o lua personal. Nu am ceva cu tine...
Am ceva cu toti prostii.
Image
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Daca aveai cu adevarat putina minte, nu te puneai sa ma jignesti si sa ma faci prost . In fine.. Educatia omului.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
cRs

Post by cRs »

.DarKofDeaD. wrote:
tibi wrote:Bai, mi se pare jalnic nivelul adminilor si al sloterilor. Nu înțeleg ce se intampla... Dark e cel mai cretin de pe tot serverul in momentul de fata. E un pupincurist infect. Daca stie ca ar putea avea ceva de câștigat linge in cur pe toata lumea. Nu e sa zici ca eu ma laud ca m-am descurcat bine din prima , frate, dar daca tu iei remove pentru ca esti un cretin care nu poti avea grija de un slot, comentezi ampulea la toate reclamațiile si te faci de cacat singur, eu zic ca esti degeaba, stii ce zic?
Mai era un plesnitu dracu acum câteva zile care făcea cerere remove ca sta unu Afk si face ore mai multe ca el. Bai , ce dracu ma? Aveti cacat in loc de creier?
Pai cand ai slot mai ales trebuie sa te abții de la chestii de-astea. Va înțeleg ca va place sa faceți reclamații sa va apăra numele vostru peste tot in Active Topics ,e tare, esti "popular" in ochii celorlalți "șmecheri" ca tine.
Fraților cand se mai răresc din playeri dinastia ma găsiți acolo pe server.
Cam atat am vrut sa va spun. Daca v-am deranjat ma scuzați.
Dark daca te-am deranjat, sa iti fut mama.
Va salut pe toti.

0nly daca ti se pare ca are cancer postarea asta, o ștergi tu.

Să înțeleg ca doar adminii merită respect , nu?

Valar Morghulis!
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Doar adminii ? Am zis eu ca doar adminii ? Am zis ca respect admini, asta e datoria playerului. Nu am zis doar adminii.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
cRs

Post by cRs »

Valar Morghulis!
R3N

Post by R3N »

0nLy wrote:
R3N wrote:Cârnaţ sau 0nLy:
- Ce sa întâmplat cu punctele de la videouri?
"Am vizionat videoul 5 minute şi am vizionat reclamă."

Chestie veche nereusita
Si nu pot sa le folosesc cumva punctele alea?
Image
0ren8

Post by 0ren8 »

Chestia era ca trb sa vizionezi un anumit nr de reclame la videoclipurile lui carnat sau only parca care aduceau un anumit venit iar daca aveai destule pct primeai credite.
Image
Post Reply