Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Panta

Re: Propunere

Post by Panta »

Inainte cand pe JB nu exista nici shop si prostii deasta, clasic ma refer, cum era? Ts care avea minte si stia cum sa castige, jucau in echipa si castigau, la fel cum zici si tu cu cei de la CT. Daca joci in echipa castigi usor, in ambele echipe.

Eu doar vin cu niste idei care ar ajuta serverul. Ca ma asculta cineva e bine, daca nu atunci treaba lui. Dar farmecul jocului nu e sa te folosesti de shop si prostii deastea ci sa te folosesti de creier :)

Asa cum CT trebe sa vina cu modalitati de a "fraieri" TS, pentru a lasa doar unul in viata, asa si TS sa vina cu modalitati de a strica planurile CT-ului :)

Intra pe ce server vrei tu de JB si vei vedea ca la shop, poti cumpara, sa zicem, maxim 2 chestii. Dar nu tot shopu fratele meu. Incepe runda, ma pun sa cumpar kit de grenazi, speed, hp, jetpack, iau curentul, de ce nu si cameleon, dar de ce nu, hai sa cumparam toate chetiile la rand intr-o singura runda. Si sa vedem cine castiga :) Si unde e farmecul? Sa fim seriosi ma... ganditi in pula mea inainte sa vorbiti, ca bateti in tastatura degeaba.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Hou ma descrieieratule ca deja debitezi :))
Daca nu-ti place cum merg lucrurile aici du-te in pula mea pe celelalte servere, daca toate serverele ar fii la fel atunci sar juca toti doar pe unu, trebuie ca fiecare server sa aibe ceva unic, original si daca nu-ti place ce are b-zone special poti sa pleci ca nu o sa-ti duca nimeni doru ;)
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Darius, mai bine taci si nu comenta aiurea. Daca te bagi aiurea sa comentezi peste tot unde nu iti fierbe oala, atunci fa mai bine si stai in banca ta.

Daca tu ai impresia ca nu mai e nimic de facut la server, atunci te inseli. Mereu vor fi modificari, fie ca vrei fie ca nu ;)

Tu si altii care gandesc ca tine in momentul asta, aveti o singura idee in cap. Aceea ca, v-ati obijnuit cu serverul asa cum e, si nu vreti nici in ruptul capului sa se aduca modificari care sincer ar ajuta si mai mult. Dar na, aici se vede diferenta intre a gandi o problema in detaliat asa cum ar trebui, si a gandi pe moment, asa cum faci tu si altii ca tine.

Si invata sa faci diferenta intre a fi descreierat si a fi calm. Si aici gresesti grav cu " daca toate serverele ar fi la fel atunci ar juca toti pe unu". degeaba sunt 100 de servere. Conteaza playerii, adminii etc de pe ele :)

Da, si serverul asta are ceva unic, fiecare are ceva diferit. Dar cand faci ceva diferit, fa cu cap :)

Nu te mai baga ca musca in cacat. Incep sa imi fac o parere de rahat despre tine si nu asa te stiam ;)

Si ca sa iti mai zic ceva. Faptul ca vin din cand in cand cu niste propuneri, nu inseamna ca le fac doar ca sa ma aflu in treaba. Le fac, pentru ca degeaba carnacior mai scoate cate ceva nou, mai rar. Conteaza mult si ce vrea playerul pe server, ce modificari sau alte chestii vrea. Daca nu face nimeni propuneri, nu ar mai avea nici un rost si dupa un timp te plictisesti. Schimbarile trebe facute din cand in cand, ca sa sti si tu.

Si in plus, asta inseamna o comunitate. Sa vi cu cateva idei si subiecte pe care le poti dezbate, si sa ajuti putin cate putin acolo.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:Darius, mai bine taci si nu comenta aiurea. Daca te bagi aiurea sa comentezi peste tot unde nu iti fierbe oala, atunci fa mai bine si stai in banca ta.

Daca tu ai impresia ca nu mai e nimic de facut la server, atunci te inseli. Mereu vor fi modificari, fie ca vrei fie ca nu ;)

Tu si altii care gandesc ca tine in momentul asta, aveti o singura idee in cap. Aceea ca, v-ati obijnuit cu serverul asa cum e, si nu vreti nici in ruptul capului sa se aduca modificari care sincer ar ajuta si mai mult. Dar na, aici se vede diferenta intre a gandi o problema in detaliat asa cum ar trebui, si a gandi pe moment, asa cum faci tu si altii ca tine.

Si invata sa faci diferenta intre a fi descreierat si a fi calm. Si aici gresesti grav cu " daca toate serverele ar fi la fel atunci ar juca toti pe unu". degeaba sunt 100 de servere. Conteaza playerii, adminii etc de pe ele :)

Da, si serverul asta are ceva unic, fiecare are ceva diferit. Dar cand faci ceva diferit, fa cu cap :)

Nu te mai baga ca musca in cacat. Incep sa imi fac o parere de rahat despre tine si nu asa te stiam ;)

Si ca sa iti mai zic ceva. Faptul ca vin din cand in cand cu niste propuneri, nu inseamna ca le fac doar ca sa ma aflu in treaba. Le fac, pentru ca degeaba carnacior mai scoate cate ceva nou, mai rar. Conteaza mult si ce vrea playerul pe server, ce modificari sau alte chestii vrea. Daca nu face nimeni propuneri, nu ar mai avea nici un rost si dupa un timp te plictisesti. Schimbarile trebe facute din cand in cand, ca sa sti si tu.

Si in plus, asta inseamna o comunitate. Sa vi cu cateva idei si subiecte pe care le poti dezbate, si sa ajuti putin cate putin acolo.
Da vino si tu in pula mea cu ceva original, mereu veniti ca "propuneri" ba luate de pe anzo, ba luate de pe alt server, ce e asta?
E clar ca avem opinii si gusturi diferite, mie imk place serverul asa cum e momentan, adevarat ca niste schimbari nu ar strica da totusi.
Si ma doare drept in adancul anusului ce crezi despre mine :-*
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Darius. wrote:Da vino si tu in pula mea cu ceva original, mereu veniti ca "propuneri" ba luate de pe anzo, ba luate de pe alt server, ce e asta?
E clar ca avem opinii si gusturi diferite, mie imk place serverul asa cum e momentan, adevarat ca niste schimbari nu ar strica da totusi.
Eu nu copiez de nicaieri. Daca esti atat de retardat incat sa nu iti dai seama, ca eu vreau doar sa explic o chestie aici, in speranta ca va fi modificata, doar pentru o mai buna "armonie" in joc, atunci taci in pula mea ca esti cretin. Nici nu ma astept la varsta ta sa ai putina logica si gandire. Nici nu inteleg de ce cacat tot dai reply la topicul asta. Treci dracu peste el, fa-te ca nu il vezi si mars la tine in cotet ca esti pur si simplu penibil.

Ai dureri in cur? dute sa te controleze un doctor.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:
Darius. wrote:Da vino si tu in pula mea cu ceva original, mereu veniti ca "propuneri" ba luate de pe anzo, ba luate de pe alt server, ce e asta?
Eu nu copiez de nicaieri. Daca esti atat de retardat incat sa nu iti dai seama, ca eu vreau doar sa explic o chestie aici, in speranta ca va fi modificata, doar pentru o mai buna "armonie" in joc, atunci taci in pula mea ca esti cretin. Nici nu ma astept la varsta ta sa ai putina logica si gandire. Nici nu inteleg de ce cacat tot dai reply la topicul asta. Treci dracu peste el, fa-te ca nu il vezi si mars la tine in cotet ca esti pur si simplu penibil.

Ai dureri in cur? dute sa te controleze un doctor.
O.K. ai inceput cu injuraturile deci eu ma opresc aici.
du-te-n pa
Image
Image
eXo

Post by eXo »

M`am gandit la o chestie mai interesanta , in asa fel incat sa poata si cei cu fd sa`si ia gravity sau speed cum zicea only sa se distreze
ideea sta in felu urmator:
Sa fie adaugata o limita de 300 hp pe runda
Si sa nu poti lua si ranga si Speed in acelasi timp , si alte combinatii , de genu glock si speed , Sau orice alte din astea care ar aduce prea multa putere si asa ,ar putea lua o singura chestie de genu , si sa se si distreze freeday , fara sa fie impusa o limita de un lucru pe runda din shop
Image
Image
Panta

Post by Panta »

eXo wrote:M`am gandit la o chestie mai interesanta , in asa fel incat sa poata si cei cu fd sa`si ia gravity sau speed cum zicea only sa se distreze
ideea sta in felu urmator:
Sa fie adaugata o limita de 300 hp pe runda
Si sa nu poti lua si ranga si Speed in acelasi timp , si alte combinatii , de genu glock si speed , Sau orice alte din astea care ar aduce prea multa putere si asa ,ar putea lua o singura chestie de genu , si sa se si distreze freeday , fara sa fie impusa o limita de un lucru pe runda din shop

Daca se poate face asa, ar fi ok. Desi e ceva de lucru.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Darius. wrote:sau, si asta e un mare SAU, carnacior ar putea face (daca poate) chestia aia ca atunci cand sunt peste 15 de exemplu ts sa fie mai putine chestii de cumparat in shop... asta ar trebuii sa fie raspunsul final la toata tigania asta...
eu asa as vrea sa se schimbe... ramane de vazut ce decide Carnacior
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa fie cum a zis carnacior acum putin timp, in functie de numarul prizonierilor in viata sa fie mai putine/multe chestii in shop, respectiv mai ieftine/scumpe.
Image
Locked