poza modificata:

am facut asta pt un proiect cretin la scoala, si era la bascau, deaia unele chestii arata ca pula, mai am si niste lucrari "personale" dar nu pot sa le pun aici

Ce pot sa zic... esti au artistCarnacior wrote:poza originala:
poza modificata:
am facut asta pt un proiect cretin la scoala, si era la bascau, deaia unele chestii arata ca pula, mai am si niste lucrari "personale" dar nu pot sa le pun aicie vorba de femei
Darius. wrote:Ce pot sa zic... esti au artistCarnacior wrote:poza originala:
poza modificata:
am facut asta pt un proiect cretin la scoala, si era la bascau, deaia unele chestii arata ca pula, mai am si niste lucrari "personale" dar nu pot sa le pun aicie vorba de femei
Mai bine nu le pune ca sunt copii pe server
Ai bagat cumva textura cu stele si ai aranjat-o? s-au ai facut un layer nou si i-ai facut o masca ?Carnacior wrote:poza originala:
poza modificata:

cerul l-am desenat in PhotoInstrument , n-am folosit photoshop, nu-mi place brushuleXo wrote:Ai bagat cumva textura cu stele si ai aranjat-o? s-au ai facut un layer nou si i-ai facut o masca ?Carnacior wrote:
Si poate ai putea pune si cateva din creatiile personale
Ms exo! imi place foarte multeXo wrote:Poza pentru Dan, Sper sa`ti placa. am vrut s`o fac mai deosebita