pai na... nu stiu ce am avut de am intrat cu coduri pe server... am vrut sa platesc pentru change name si am vrut samfac niste fraguri inajnteCommy wrote:Valieleeu taicaa..si ce daca a jucat cu coduri?Baga-ti pula in ele:)))..si eu am jucat de n ori cu cod chiar si cu bootii))))))..dar bineinteles ca nu pe server..oi fi eu smantanel da nici chiar asa
Chat
Re: Chat
- Madalin***
Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură

Wath the fuckMadalin*** wrote:Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură
Madalin*** wrote:Ba, prostule tu esti ala care intro cu coduri si tot pe noi ne faci retardati întrebat exo aseara ce inseamna cuvantul retardat răpuns nu ştiu. Am vazut facebook ul tau arăţi ca un retardat ba boule tu esti retardat nu noi asa ca taci din gură
Nu toti ne nastem frumos asa ca ai grija cum vorbesti ca intreci masura!
- Madalin***
Cauta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)
Last edited by Madalin*** on 21 Feb 2014 16:43, edited 1 time in total.

Madalin*** calmeaza-te, nu te-a futut ieri prost, ce-ai cu sarcu' Darius San? Ti-a furat un slot de pula? Ti-a futut iubita? Ar vrea el, dar nuMadalin*** wrote:Cuta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)

- Madalin***
Lele te sustin ca viitor poet. Aaaa... si pe prostu' ala nu-l mai suporta nimeni adicat decat tu.....Lele Lol wrote:Madalin*** calmeaza-te, nu te-a futut ieri prost, ce-ai cu sarcu' Darius San? Ti-a furat un slot de pula? Ti-a futut iubita? Ar vrea el, dar nuMadalin*** wrote:Cuta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)

Ai grija cum vorbesti ca zbori de aici in cateva zile! Pula mea e mai mare ca bratul tau copile asta daca stii ce e aia, redus mintalMadalin*** wrote:Lele te sustin ca viitor poet. Aaaa... si pe prostu' ala nu-l mai suporta nimeni adicat decat tu.....Lele Lol wrote:Madalin*** calmeaza-te, nu te-a futut ieri prost, ce-ai cu sarcu' Darius San? Ti-a furat un slot de pula? Ti-a futut iubita? Ar vrea el, dar nuMadalin*** wrote:Cuta alt sv, pe asta deja nu te mai agreaza nimeni. L-)
- Madalin***
Sti tu ca sunt mic, sti tu ca sunt prost??? Date dreacu tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni poate tu zbori. Taci dreacu din gura aia proasta si spurcata.

la cum vorbesti...Madalin*** wrote:Sti tu ca sunt mic, sti tu ca sunt prost??? Date dreacu tu nu vezi ca nu te mai suporta nimeni poate tu zbori. Taci dreacu din gura aia proasta si spurcata.
ok, gata eu pun punct aici ca a devenit tiganie!