Photoshop
Re: Photoshop
Wtf sunt special0nLy wrote:gata poza dane
Poza: 
Marime:cum credeti voi ca ar trebuie pentru o semnatura
Daca vrei un nume personalizat:bnk
Alte detali:daca puteti sa faceti numele bnk sa apara si sa dispara dar nici prea rpd si prea incet.+daca ati putea sa imi faceti o imagine pentru avatar cum vreti voi dar sa fie cu o gagica si numele meu si ce mai stiti voi sa faceti va raman dator.
Multumesc

Marime:cum credeti voi ca ar trebuie pentru o semnatura
Daca vrei un nume personalizat:bnk
Alte detali:daca puteti sa faceti numele bnk sa apara si sa dispara dar nici prea rpd si prea incet.+daca ati putea sa imi faceti o imagine pentru avatar cum vreti voi dar sa fie cu o gagica si numele meu si ce mai stiti voi sa faceti va raman dator.
Multumesc

fa`mi si mie o poza oarecare si sa scri Alcapone pe ea.Trebuie sa intri pe google si scri "Imagini cu Assasini" si imi iei una oarecare.
O POZA OARECARE
O POZA OARECARE
Poza:Una cu Assasini, o poza oarecare cu assasini
Marime:mai mica, ca s`o pun in dreapta
Daca vrei un nume personalizat:Aclapone..iar acolo unde dai model de scriere, vreau algerian daca se poate
Alte detali:Sa fie cu GREEN numele
Daca vrei un nume personalizat:Aclapone..iar acolo unde dai model de scriere, vreau algerian daca se poate
AI fost prins cu cod nu-ti fac poza.deckiw wrote:Poza:Una cu Assasini, o poza oarecare cu assasini

deckiw wrote:fa`mi si mie o poza oarecare si sa scri Alcapone pe ea.Trebuie sa intri pe google si scri "Imagini cu Assasini" si imi iei una oarecare.
O POZA OARECARE
Ti-am facut eu una poate iti place

MS MS MS MS MS MS MS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OnLy e cea mai tare poza care putea sa mi`o faca cineva OnLy ce mai atre SEF