Inactivitate
Re: Inactivitate
Nick : just for fun
Zile inactive: permanent
Motiv:personal
Alte precizari : mi-a facut placere sa joc alaturi de.voi in special de : Panta, Dan, Codbraker, Catalog Cr!srti@n , johnyyex, cosminMS,Suzy Body,krypton si nu cell din ur ma Gabii
Cred ca asta este ultima cerere de inactivitate si as vrea sa ii las mostenire lui Gabii spargatorul de oase si averea mea de numai 142k
Bafta, poate o sa ne revedem
Alte precizari : mi-a facut placere sa joc alaturi de.voi in special de : Panta, Dan, Codbraker, Catalog Cr!srti@n , johnyyex, cosminMS,Suzy Body,krypton si nu cell din ur ma Gabii
Cred ca asta este ultima cerere de inactivitate si as vrea sa ii las mostenire lui Gabii spargatorul de oase si averea mea de numai 142k
- johnnyhelll
Ne auzim! Si mie mi-a facut placere sa petrec atat timp alaturi de tine si glumele tale. Spor in continuare la tot. Daca o sa ai nevoie vreodata de ajutor sau ceva poti sa ma contactezi. 3 ani de distractie impreuna nu sunt degeaba. Ne mai vedem! <3Just. wrote:Nick : just for fun

daca asta este decizia ta, iti urez succes in viata . Cat despre credite mai vorbimJust. wrote:Nick : just for fun
Nick : ExTazZzy [; X]
Zile inactive : .....
Motiv : Gabii sper să fii fericit acm .
Alte precizari : Vreau să renunț la slot deoare ce mam saturat de toți de pe server
Motiv : Gabii sper să fii fericit acm .
Alte precizari : Vreau să renunț la slot deoare ce mam saturat de toți de pe server

Nick : fiyzi
Motiv : Treaba pe acasa si altele
Alte precizari : Doresc sa renunt la gradul de pe server din mai multe motive
Asa multi nu o sa mai fie " suparati" . Motivul principal este ca am multa treaba in ultima vreme si decat sa stau asa deampulea pe sv odata la 2 zile nu se merita
. Multumesc pentru ca ati avut incredere in mine si pentru ca m-ati acceptat in aceasta comunitate.
O sa mai intru pe sv
insa cand am timp. Toate cele bune.
Alte precizari : Doresc sa renunt la gradul de pe server din mai multe motive
O sa mai intru pe sv
fiyzi wrote:Nick : fiyzi
Alte precizari : Doresc sa renunt la gradul de pe server din mai multe motiveAsa multi nu o sa mai fie " suparati" . Motivul principal este ca am multa treaba in ultima vreme si decat sa stau asa deampulea pe sv odata la 2 zile nu se merita
. Multumesc pentru ca ati avut incredere in mine si pentru ca m-ati acceptat in aceasta comunitate.
O sa mai intru pe svinsa cand am timp. Toate cele bune.
Am inteles. Cand vrei sa revi, poti face cerere la loc.

Re: Inactivitate Smeagol...
Nick : Smeagol
Zile inactive : ......
Motiv : Mi s-a luat de figurile tuturor de pe server , care sunt gelosi ca eu am slot , si ei nu....
Alte precizari : Imi pare bine ca am jucat alaturi de voi , ma refer la staff , bafta in continuare..
Zile inactive : ......
Motiv : Mi s-a luat de figurile tuturor de pe server , care sunt gelosi ca eu am slot , si ei nu....
Alte precizari : Imi pare bine ca am jucat alaturi de voi , ma refer la staff , bafta in continuare..

Te las sa te gandesti, poate ai decis la nervi pana maine daca nu-mi dai pm, iti scot slot-ul.
Nick :CosminMS
Zile inactive :1 saptamana
Motiv : Testele nu se dau singure
Alte precizari :Nu promit nimic.
Zile inactive :1 saptamana
Motiv : Testele nu se dau singure
Alte precizari :Nu promit nimic.