Reclm. ALEX135
Reclm. ALEX135
Nume în joc: R3N
Numele acuzatului: ALEX135
Motivul acuzației: M-a scos de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum
Martori prezenți pe server: Goft, Darius
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=21jpsm9 ... XV0bNJdX3s
Scurtă descriere: darius a zis toti in camera din spate cu glow blue si dupa accea a spun cu jean zice toti cu glow red normal ca ii omorat pe cei cu glow red si care nu-s in camera din spate si nush de unde am 3 adv !
Numele acuzatului: ALEX135
Motivul acuzației: M-a scos de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum
Martori prezenți pe server: Goft, Darius
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=21jpsm9 ... XV0bNJdX3s
Scurtă descriere: darius a zis toti in camera din spate cu glow blue si dupa accea a spun cu jean zice toti cu glow red normal ca ii omorat pe cei cu glow red si care nu-s in camera din spate si nush de unde am 3 adv !

Re: Reclm. ALEX135
Mie mia zis ca ai 3 av si ca te scoate nuj nimic altceva...el stie dece te-a scos

Nu am cum sa am 3 adv - doar 1 ca am omorat un fd din greseala + am omorat un T ca a luat un pistol de pe jos si l-a aruncat si face alex ca ai 1 adv ____ OMULE dc l-a mancat in cur sa i-a PISTOLUL ????

Ai omorat 1 fd, ai omorat un nevinovat (probabil) si al 3-lea adv e ca ai facut freekill, eu am spus cu jean spune! Nu stiu ce ai auzit tu!
dmne ce oameni fk esti po.st dariuse, i-am omorat pe cei care NU erau in camera din spate, ce freeKill ? Cum pula mea crezi ca faci fraguri, ca ramai in spate ca un mielusel, daca nu-s in camera din spate ii omor ce mai vrei ?

Despre ce coaiele lui Cristosel vorbesti?
Ai zis chiar tu ca i-ai omorat pe cei cu glow red deci din start freekill, si chestia cu mielusu... devii penibil, eu zic adevarul! Daca nu-l suporti treaba ta!
Ai zis chiar tu ca i-ai omorat pe cei cu glow red deci din start freekill, si chestia cu mielusu... devii penibil, eu zic adevarul! Daca nu-l suporti treaba ta!
ai zis cu jean zice la faza cu glow red, cica penibil, Cine-i pe locul 4 in GameTracker Darius nu ? Asa ma gandeam si eu.

Taci ma codatule ca ai ajuns in top 10 la fel ca DeagLe.w CU CODURI
plus ca joci de mai mult timp ca si mine ca de nu... si am zis cu jean spune!!!NU mai inventa ca esti obsedat dupa fraguri..
plus ca joci de mai mult timp ca si mine ca de nu... si am zis cu jean spune!!!NU mai inventa ca esti obsedat dupa fraguri..
Darius. wrote:Taci ma codatule ca ai ajuns in top 10 la fel ca DeagLe.w CU CODURI