Propunere grade

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Darius.

Propunere grade

Post by Darius. »

Ma carnacior 2 chestii:
1. Stiu ca ai zis ca ownerul nu e de vanzare da ma gandeam ca poate te razgandesti lasand ownerul la 100 de euro, eu unu l-as cumpara (mai prin vara)
2. Daca nu esti de acord cu propunerea de mai de sus atunci ce zici sa bagi mai multe grade? King, Co-Owner... nu stiu, inventeaza tu..
Image
Image
Panta

Re: Propunere grade

Post by Panta »

Eu sincer as zice contra la propunerea ta. Si motivul ar fi urmatorul: Sunt prea multi copii pe server, si abia daca ajung unii sa aiba Administrator. Deci alte grade in plus, ar fi fara folos, pentru ca mai nimeni nu le-ar ajunge, decat prin donatii.

Iar chestia cu ownerul, ei bine, e gresit. De ce sa se doneze pt owner? Pentru ca, dupa parerea mea, doar cel care merita owner din motive anume, ar avea dreptul sa se ocupe si de forum si de server ca sa il ajute pe carnacior. Dar ca sa donezi pt el, ce sa faci? doar sa ai acces la anumite comenzi, de amuzament, eu zic ca nu are rost.

Mai ales, ca unu care ar avea owner, si stie anumite comenzi, poate schimba serverul doar din consola jocului. Si asta nu ar fi bine.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:Eu sincer as zice contra la propunerea ta. Si motivul ar fi urmatorul: Sunt prea multi copii pe server, si abia daca ajung unii sa aiba Administrator. Deci alte grade in plus, ar fi fara folos, pentru ca mai nimeni nu le-ar ajunge, decat prin donatii.

Iar chestia cu ownerul, ei bine, e gresit. De ce sa se doneze pt owner? Pentru ca, dupa parerea mea, doar cel care merita owner din motive anume, ar avea dreptul sa se ocupe si de forum si de server ca sa il ajute pe carnacior. Dar ca sa donezi pt el, ce sa faci? doar sa ai acces la anumite comenzi, de amuzament, eu zic ca nu are rost.

Mai ales, ca unu care ar avea owner, si stie anumite comenzi, poate schimba serverul doar din consola jocului. Si asta nu ar fi bine.
Hmmm :-? ai dreptate doar ca daca esti asa ca mine, adica nerabdator, nu prea poti altfel da ma rog... cos?
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Man, asa toti retardatii de pe sv ar avea un grad mare. Se poate aplica si ce zici tu dar doar cu o conditie cred eu : Only,Carnacior sa decida daca persoana repectiva chiar merita acel grad. =]] L-) 8-| i-) :ymparty: @-) :-ss :o) =;
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

In momentul de fata nu e nevoie de nimeni in plus in staff, only isi face treaba foarte bine
atata timp cat serverul cat si forumul ruleaza fluent nu are nici un rost sa mai fie owneri, pt ca cu cati sunt mai multi in cercul de administrare cu atat se comunica mai greu si cu atat e mai haotic serverul.

Sa vinzi owner = sa vinzi serverul, mi se pare o tampenie , am muncit ft mult la el, au fost persoane care mi-au oferit sute de euro doar pt modul de jb, plus ca sa fii owner e mai mult lucru decat placere ; vine cu un statut si cu respect dar e mult de munca, tu ca si admin trebuie doar sa joci, ownerul trebuie sa verifice forumul mereu, sa le raspunda mereu la toti si sa ofere un model de urmat(eu mai putin la faza asta :)) ) , deci nici nu vad de ce-ar plati cineva pt asa ceva.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked