Nume în joc: VAMA
Numele acuzatului: Goft
Motivul acuzației: La omorat unu si la si mutat de la ct..parerea mea este ca trebuia sa ii dau 1 adv..si la 3 adv sa il dea afara[aici nu a procedat corect...+ca ma mai scos si pe mine
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: la ora 9:17 data 11.03.2014
Martori prezenți pe server: JuPaNu , marius
Dovadă(poză sau video): http://i60.tinypic.com/2821iio.png
http://i62.tinypic.com/2l93b41.png
Scurtă descriere: eu zic ca Goft sa ia 1warn
Reclamatie Goft - warn marius
Reclamatie Goft - warn marius
Last edited by .VAMA. on 11 Mar 2014 09:25, edited 1 time in total.
Re: Reclamatie Goft
Adevarat putea sa-i dea 1 adv Goft doar dc e Slot deci merita 1 warn cu siguranta!
el a mai scos inca pe unu acum si a mai scos pe unu acum cateva minute(in loc sa-i dea adv),parerea mea este ca nu merita slot si ar trebui sa primeasca remove
Ba om prost dlcs ala facea fk si l-am pus eu sa vorbeasca si nu a vorbit,pe tine te-a scos acum pentru ca ai fost pe forum 10 minute si erai afk la ct ocupai loc degeaba si te omoarau aia in truna si pierdeam din cauza ta.Si only la scos pe drift cand a fost afk mai mult de 5 minute asa ca taci copil retardat.
Cum ai luat slot nu stiu ca esti degeaba o comanda n-am vazut sa dai
Edit:Marius nu a fost pe server stiu sigur eram doar eu drift goft vama si jupanu si cand m-am uitat la martori era doar jupanu acu a dat edit si la pus si pe marius cer warn lui marius
Cum ai luat slot nu stiu ca esti degeaba o comanda n-am vazut sa dai
Edit:Marius nu a fost pe server stiu sigur eram doar eu drift goft vama si jupanu si cand m-am uitat la martori era doar jupanu acu a dat edit si la pus si pe marius cer warn lui marius
Ma futardel prost aka Vama boschetaru Marius nu a mai fost pe srv de 5 zile ma futardel.Dece bagi martoti falsi? Cer 1 warn up pt Marius pt ca a postat aiurea.Asa acuma referitor la dls ala de l-am scos..daca intra unu care o ora sta cu numele dls.in*****.ro apoi in ultimele 5 min de harta se baga ct si eu cu xplane ii zicem sa vorbeasca si el nici nu ne baga in seama + fk pe mn si stiu sigur ca mai era unu omorat de el tu nu il scoti?Ma futardel prost dute la scoala ma...pe tn te-am scos ca ai stat 10+ minute afk CT si ce pula mea e asta?Te bagi ct sa stai afk sa ti locu ocupat?Ce bagi tu toti redartatii martori ma?Il bag pe oligofrenu de Marius de na mai intrat pe srv...pe copilu ala mic si prost JuPaNuL..dupa jume asta e prost mai rau ca tine..

deci in primu rand marius ala nu a mai intrat pe jb de 5 zile. Daca nu te scotea el te scoteam eu ca ai facut fk (adica ma refer la dls)
si pe tine vama te-a scos ca ai stat 10 minute afk
Faci reclamatii cu martori care nu au mai intrat pe jb dar sunt prietenii tai si le mai faci si aiurea!
si pe tine vama te-a scos ca ai stat 10 minute afk
Faci reclamatii cu martori care nu au mai intrat pe jb dar sunt prietenii tai si le mai faci si aiurea!