Reclamatie Panta

Locked
Lele Lol

Reclamatie Panta

Post by Lele Lol »

Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: Panta
Motivul acuzației: Limbaj de idiot ce este.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 3 minute
Martori prezenți pe server: Dan
Dovadă(poză sau video): Image
Image
Scurtă descriere: Nu m-a injurat dar asa limbaj? Si Admin?! Nu se poate, are un Advertisment Verbal, CER WARN!!!
Image
Image
Panta

Re: Reclamatie Panta (2)

Post by Panta »

Dupa cum o zis si only data trecuta, cand mi-ai facut reclamatia tot pe motiv ca te'am jignit.

O zis in felul urmator: daca vreau sa te jignesc, sa nu o fac pe chat, sa vada toti. Asa ca am facut-o pe chatu separat, unde vedeam doar noi ;)

"ma frec pe ele" e injuratura? sau limbaj indecent? :)))
"ca Piz** in calduri" e injuratura? am cenzurat cuvantul ca sa nu zici ca e injuratura ;) putea fi orice cuvantul ala (pizza in calturi, etc)

Reclamatie aiurea again.
Image
Dan

Post by Dan »

eram pe sv a fost o "mica" cearta.. :D
Last edited by Dan on 18 Mar 2014 13:47, edited 1 time in total.
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Again esti inapt ( No offence ) . Rectific :
Cer warn pentru ca m-a jicnit iar eu nu ii permit asta + ca cand ai Admin trebuie sa fi RESPONSABIL, adica un EXEMPLU pentru jucatori! nu injuri celilalti Admini numai ca te-a enerveaza .

Si Dan, eu nu l-am injurat =))
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Lele Lol wrote:Again esti inapt ( No offence ) . Rectific :
Cer warn pentru ca m-a jicnit iar eu nu ii permit asta + ca cand ai Admin trebuie sa fi RESPONSABIL, adica un EXEMPLU pentru jucatori! nu injuri celilalti Admini numai ca te-a enerveaza .

Si Dan, eu nu l-am injurat =))
Mai degraba tu ai injurat lele, dar eu nu ma cobor la mintea ta sa fac reclamatii din orice rahat ;)

Nu te-am injurat, nu te-am jignit cu nimic. Dovezile ce le ai nu reprezinta nici un limbaj indecent sau faptul ca te-am injurat. In plus de asta, nu sunt spuse pe chat ca sa vada toti. Daca ti lene sa citesti sa vezi ce scriu la reply, atunci invata sa o faci.

Atata timp cat am spus pe chat privat, atunci nu ai ce comenta.

Si sa sti ca sunt mai responsabil ca tine decat ai crede ;) Dar vad ca la tine e greu sa intelegi "nu a fost pe chat sa vada toti". Gandesti lent. Daca spun ceva de tine, o fac pt ca asa meriti. Fata de altii, tot respectul meu, fata de tine, atunci cand il vei merita.

Si dane de data asta nu au fost injuraturi.
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu era pe chat. Nimic aici
Image
Locked