Ok, asa cum exista warnuri asa sa existe si plusuri si cum e la 3 warnuri down/remove asa si la 6 plusuri un admin/upgrade
Nelamuriri:
-De ce s-ar baga asa ceva pe server?
Pentru ca aduce pace si te indeamna sa administrezi mai bine pentru plusuri
-Cum putem obitne plusuri?
Pai simplu, cand prinzi un codat=1 plus, cand prinzi un ADMIN codat= 2 plusuri, care aduce minim 3 playeri in plus= 1/2 plusuri depinde si tot asa va mai ganditi la niste metode
Astept pareri, sugestii de inbunatatire, nelamuriri etc...
:ymcowboy:
O SUPER PROPUNERE 69%
Re: O SUPER PROPUNERE 69%
Cred ca asta ar transforma adminatul intr-un concurs si nu e asa. Trebuie sa faci ceea ce faci pentru ca vrei sa o faci, nu pentru a astepta ceva in schimb.

am facut si eu o propunere asemanatoare da nu frate nu e concurs cine prinde ce-i mai multi codatii.. 

Cine a zis ceva de concurs? Oricum, daca concurezi cu cineva pentru cine are mai multe plusuri esti retardat cu acte in regula
Parerea mea ar fii ca upgrade ar trebuii luat Doar atunci cand decide owneru ca meriti , si ca-ti faci treaba SI sa nu exista De loc cerere upgrade , dar na asta Sigur nu o sa se faca
Treaba cu plusurile nu cred ca ar trebuii sa se dea , ar fii concurenta prea mare intre admini .
Poate unii ar spune prietenilor sa intre cu cod doar ca sa-i prinda.
Treaba cu plusurile nu cred ca ar trebuii sa se dea , ar fii concurenta prea mare intre admini .
Poate unii ar spune prietenilor sa intre cu cod doar ca sa-i prinda.

1. Daca ai slot normal ca e buna ideea.
2.Dar daca esti 0nLy: Adminul e admin, slotul e slot
Clar ca aleg 1
2.Dar daca esti 0nLy: Adminul e admin, slotul e slot
Clar ca aleg 1

- Madalin***