Propunere BoSS

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
BoSS

Propunere BoSS

Post by BoSS »

Propunere de la BoSS,pentru only si Carnat.
Inteleg ca avem mai multe gameplay-uri,videoclipe,in care este prezentat un mod/o runda fizica,dar eu vin cu propunerea de a face un Videoclip Official,cam ce se intampla pe server,zic de GodMode,HNS,Gunday,Zombie Mod..toate astea sa fie cam de 1-2 minute sa nu plictisim cei care se uita :).IN astea 2 minute,vor fi retusate/editate,efecte speciale in photoshop,imagini cu hud-ul "JB.B-Zone.RO prezinta Runda GunDay,Godmode..s.a.m.d,sper ca intelegeti ce spun.Eu doresc acordul lui only/carnacior,am cateva idei mai multe care le putem discuta,si desigur cine ne poate ajuta cu informatii,daca este deacord only,pentru a evidentia serverul.Eu sunt deacord sa fac imaginile in photoshop,sa retusez videoclipul cu efecte,sa fac filmuletu[sa lipesc imaginile cu clipul],doar daca ma v-a ajuta si unii useri/desigur si only,care v-a da moduri,si dece nu o runda classica.
Daca sunteti deacord cu ce am zis puteti veni cu pro,iar only daca ii place ideea sa imi dea pm,la ce ora ne vom intalni,si dece nu sa fie on si playerii pe care ne putem baza,adica pentru a ataca etc..Multumesc @
0nLy

Re: Propunere BoSS

Post by 0nLy »

(Mutat la propuneri)

Poti sa faci un astfel de video daca vrei. Nimeni nu te opreste
Image
BoSS

Post by BoSS »

Am zis daca puteti sa ma ajutati,aasa cum erai on pe sv only,sa dai MODURI,pentru a face miniclipurile..altfel nu cred ca as reusi ":)
Faster^DeD unicul

Post by Faster^DeD unicul »

Ai dreptate BoSS .Am popula srv sa vedem ce zice only. :pro:
Faster^DeD Jb.b-zone.ro
BoSS

Post by BoSS »

Multumesc totul se rezuma la decizia lui..Cum zis si el puteam sa incep fara sa fac acest topic,dar el ma poate ajuta cu day,si poate asa v-a deveni mai populat cum ai spus,si serverul se v-a prezenta cu un gameplay . :)
0nLy

Post by 0nLy »

Se dau day-uri in fiecare mapa, poti sa filmezi si singur :P
Image
BoSS

Post by BoSS »

Inteleg,dar este o haribabura..adica unii vorbesc in chat prostii,s-au cand voi inregistra doresc sa inregistrez doar cateva cuvinte spuse de cineva cu cap..vom vedea.
Just.

Post by Just. »

:contra: ar fi rau de exemplu la GD sau Night Crawler trebuie mai mult timp nu 2 minute sau mai ales la God Mod
n0nsToP. @ JB

Post by n0nsToP. @ JB »

Intr`un fel bine spune Just For Fun . Dar e buna parerea . Nu stiu , eu dau :pro: , Vedeti cum va descurcati . :) Daca pot sa ajut si eu vin cu cea mai mare placere.
Image
Locked