Propunere day-uri
Propunere day-uri
La toate day-urile gen nightcrawler , hns ar fii mai bine daca ar fii blocat attack-ul sa nu poti da lama de loc , nici mica nici mare pana nu se termina timpul deoarece la night de exemplu multi se pun pe la intrari sau aproape de tunele , si daca omoara pe cineva dupa se pot misca

- johnnyhelll
Re: Propunere day-uri
daca tero il vede pe ct il poate omoraRe: Propunere day-uri
ar fi si dezavantaje si pentru ct.Re: Propunere day-uri
Gabii wrote:ar fi si dezavantaje si pentru ct.
Dezavantaje? CE DEZAVANTAJE? Ca nu mai iei tu toate fragurile?
Toata lumea stie ca esti fragar

Da, ar fii o idee ca nici tero sa nu poata da attack/attack2 in timpul asta de freeze la ctJust. wrote:daca tero il vede pe ct il poate omora
Pai la night crawler , tero nu are arma , nu cred ca e unu atat de ratat sa se duca cu lama sa caute ct in timpu scurt care-l are sa se ascunda.tibi wrote:Da, ar fii o idee ca nici tero sa nu poata da attack/attack2 in timpul asta de freeze la ctJust. wrote:daca tero il vede pe ct il poate omora
acum ramane de vazut la celelalte dayuri

Nu m-ai inteles.Am vrut sa spun ca daca CT se ascunde in usa T il omoaraeXo wrote:Pai la night crawler , tero nu are arma , nu cred ca e unu atat de ratat sa se duca cu lama sa caute ct in timpu scurt care-l are sa se ascunda.tibi wrote:Da, ar fii o idee ca nici tero sa nu poata da attack/attack2 in timpul asta de freeze la ctJust. wrote:daca tero il vede pe ct il poate omora
acum ramane de vazut la celelalte dayuri