Reclamatie JeBeLu

Locked
Darius.

Reclamatie JeBeLu

Post by Darius. »

Nume în joc: Darius
Numele acuzatului: jebelu
Motivul acuzației: ma scoate de la ct, pizda masii
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi in pula mea
Martori prezenți pe server: madalin*** REALL
Dovadă(poză sau video): sugipula.dem
Scurtă descriere: uitate only la demo si zi-mi daca am facut ceva gresit.. si chiar de as fi facut putea sa ma avertizeze in pula mea, aia au inceput sa fuga sa ma omoare si jebelu ma scoate ca i-am omorat, in pula mea
Si daca vii cu istorii ca am facut fk si ca warn mie atunci eu imi bag pula in ea de treaba si nu mai intru in vecii si imi bag pula si in tine si in jebelu si in ma-sa si in tot
Image
Image
xBogdyxD

Re: Reclamatie JeBeLu

Post by xBogdyxD »

Dariuse , fara suparare , dar cand i-ai atacat , murise jeanu , deasta te-a scos , ai omorat 2 tipi , (pe mine si inca 1 ) si ai facut 2 adv , si cred ca mai aveai 1
Image
Image
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

xBogdyxD wrote:Dariuse , fara suparare , dar cand i-ai atacat , murise jeanu , deasta te-a scos , ai omorat 2 tipi , (pe mine si inca 1 ) si ai facut 2 adv , si cred ca mai aveai 1
Am o orat pe cine ataca si e posibil sa fi omorat ts nevinovati cand nu ii nimeream pe cei ce ma atacau, pentru asta putea sa-mi dea slay sau sa ma avertizeze, in orice cazmai bine v-ati uita la demo, mentionez ca mai aveam si lag.
Oricum jebelu habar n-are sa admineze si ma cac in el
Image
Image
cristian06

Post by cristian06 »

Ba retardatule intrebal si pe Sheol , murise jeanu , iar tu incepeai sai omori pe aia baa retardatule ce plm faci uitate in mm de rasist .
Ai omorat 2 persoane care nu te atacau deci 2 adv +pe mine 1 adv deci ai avut 3 adv aurolacule.

Pe langa ca esti bou mai si semnalizezi .
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
$heol

Post by $heol »

Ma eram pe tine cand ai omort 2 playarii nevinovati pe bogdan si inca unu=2adv jebelu zice ca l.ai omort si pe el aiure/din gresala cum spui tu inca un adv, deci 2 adv de la aia 2 + un adv ca l.ai omort pe jebelu=3 adv. Zic eu ca trebuia sa se recurga ca comanda: jbe_nomic darius

Ps: m.am chnuit ceva sa scriu chiestia asta :)))
Darius.

Post by Darius. »

Le dadeam freeday la aia doi in pula mea si tie doar muie, ce vroiai sa fac daca ma atacau aia si cum aveam lag mai zburau gloantele aiurea
Si nu-s rasist, tiganule
Image
Image
cristian06

Post by cristian06 »

Ai dreptate nu esti rasist esti bolnav mintal si taci ai avut 3 adv deci mars la mata dereglat mintal ce esti.
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
0nLy

Post by 0nLy »

In primul rand mai usor cu limbajul.

Darius, vad 3 avertismente in demo: adevaratu soldat care avea fd si l-ai omorat aiurea, zeus care statea pe linie si l-ai omorat aiurea si jebelu care a miscat dupa ce a murit jean (dar nu a atacat, nici nu s-a indreptat spre tine).

:TC:
Image
Locked