Reclamatie dan - warn

Locked
YouTube

Reclamatie dan - warn

Post by YouTube »

Nume în joc: YouTube
Numele acuzatului: Dan
Motivul acuzației: Slap aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Google,Sprite,SevenUp
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Era HNS,ma duceam acolo pe usa aia ca sa pot ajunge la fereastra Dan sau google era in fata mea ,in spate era altu ,eu venisem primul acolo si imi da slap ca cica fac block si mi-a dat slap ,n-am mai avut timp sa tin pe parasuta si am murit.
GoOgLe

Re: Reclamatie porc .

Post by GoOgLe »

hai ca si tu youtube esti bou....eu eram in fata ta si stateam duck sa sari peste mine itzi si scriu "sari idiot" da tu nu stiu ce plm faceai...dan era in spatele meu...plm reclamatie de kk
Image
Dan

Post by Dan »

Mama mor.. pentru 4 slap-uri faci reclamatie? + faceai bloc intentionat acolo vedeam cum sari ca retardatul. si zici dece ti-am dat slap.. penibil sincer.. nu ma asteptam.. :*
YouTube

Post by YouTube »

Dan wrote:Mama mor.. pentru 4 slap-uri faci reclamatie? + faceai bloc intentionat acolo vedeam cum sari ca retardatul. si zici dece ti-am dat slap.. penibil sincer.. nu ma asteptam.. :*
Block intentionat? =)))))) Deci voi doi erati in fata mea si unul in spatele meu si-mi dai slap,mai bn ii dadeai lui ala din spatele meu nu mie.
Dan

Post by Dan »

ikerccs wrote:eu eram in fata ta si stateam duck sa sari peste mine itzi si scriu "sari idiot" da tu nu stiu ce plm faceai
nu mai am nimic de zis :*
0nLy

Post by 0nLy »

Dan wrote:nu mai am nimic de zis :*
Ce zici de un guit sau un horcait?? :>

T nu au voie sa blocheze CT la hns. Nu e nici o regula prin care T nu au voie sa blocheze alti T atat timp cat nu blocheaza CT. Si pe fereastra n-ai cum sa faci block unui CT, ca tot poate sa dea cu lama in tine daca faci.

Dan primeste 1 warn.

Oficial am parlit porcu'

:TC:
Image
Locked