Oare?

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
MdL

Oare?

Post by MdL »

Propun ca atunci cand un player sau admin ia gag de 3 ori consecutiv sa i se dea ban 15-30 minute ca acesta sa se calmeze.
Sau atunci cand cineva incepe sa ameninte,ma refer ca uni playeri ameninta admini ca primesc rmv sau chiar in viata reala sa primeasca ban 15-30 minute sau chiar mai mult pentru a se calma.
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
eXo

Re: Oare?

Post by eXo »

Chiar daca injura , il tii in gag , daca nu se calmeaza e problema lui , eu deobicei prima data dau gag 2 minute , apoi 3 , apoi 5 asta depinzand si de gravitatea situatiei.
In curand nu o sa-si mai poata schimba numele , si nu vor mai putea sa injure atata timp cat au gag punandusi nume obscene
:contra: deci , il tii in gag pana se potoleste , iar treaba cu amenintatu sa ia gag sau ban , chiar nu-i vad rostul
Image
Image
Distrikt05

Post by Distrikt05 »

:contra: Nu are rost sa stai sa le dai ban. Eu unul le dau gag si dupa daca incepe sa ma injure pe mine sau sa fie ceva mult mai grav le dau ban 10-15 minute sa se calmeze...
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Daca vezi ca dupa 2-3 gag-uri nu se calmeaza, dai ban 10-15 min. Asa poate se invata minte. Uneori nici cu gagu nu rezolvi un disperat.

:TC:
Image
Locked