Reclamatie SkUlL^

Locked
Daniel 1337

Reclamatie SkUlL^

Post by Daniel 1337 »

Nume în joc: Daniel 1337
Numele acuzatului: SkUlL^
Motivul acuzației: Pe mapa "jail_usual_day" se afla o cusca mare cum iesi din celule.Iar sus sunt cateva butoane, unul dintre ele retrage peretele de jos in interior si ramane doar acid.
PS : uitati aici poza cu buton + cusca Image
Eu fiind CT alaturi de userul Sondaj (el era Jean) ,s-a dat comanda la toti jucatorii sa intre in cusca. Userul de la echipa tero "0ren8" care avea FreeDay ,a apasat pe acel buton iar slotul/adminul Skull ,m-a mutat la tero fara nici o explicatie serioasa ... Chiar mi-a spus ca ii fac degeaba reclamatie , deci daca are pile cu cineva de aici atunci degeaba am mai facut acest post.

Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21/02/2015 in jurul orei 10:05 / 10:20
Martori prezenți pe server: 0ren8 (care a confirmat ca el a apasat pe buton , o sa pun pozele la dovezi)
Dovadă: Image
Image
SkUlL^

Re: Reclamatie SkUlL^

Post by SkUlL^ »

Nu se da Pro sau Contra la reclamatii.
Daca nu lasai Freeday pe cusca mare, nu te scoateam. + Ca si tu erai pe butoane pe cusca mare. M-am saturat de tine, toata ziua injuri/jignesti..
Image

SkUlL^ e Skulake. Sper sa intelegeti vorba lui 0nly.
Daniel 1337

Post by Daniel 1337 »

SkUlL^ wrote:Nu se da Pro sau Contra la reclamatii.
Daca nu lasai Freeday pe cusca mare, nu te scoateam. + Ca si tu erai pe butoane pe cusca mare. M-am saturat de tine, toata ziua injuri/jignesti..
Pe cine injur eu ,pe cine jignesc ? Intreaba alti colegi de ai tai sa vezi :) Mai sunt momente in care iti scapa cate "una" ?
In fine sa revenim la subiect , nu eu eram la butoane era cel cu freeday :)
0nLy

Post by 0nLy »

Poze modificate mhm

:TC:
Image
Locked