Propun ca toti CT sa fie pe rand jean.
In primul rand multi de la CT nu sunt de maxim 2-3 ori jean pe mapa deoarece sunt "unii" ca Gabii care se pun jean dupa o runda ce au fost!!
In al doilea rand mi se pare corect ca sa fim toti jean ca plm nu intri la CT doar pentru fraguri
In concluzie toti trebuie sa fim jean!!!!!!!!!! Nu numai tu Gabii
P.S Esti popo Gabii
propunere
- DAU3DVEZIHD
Re: propunere
e scris in regulament dar vad ca nu se aplica si mai propun ca daca refuza sa faca cu randul ct sa fie pedepsit cu un av

În primul rand Nu mă pun doar eu jean , respect regulamentul. Nu știu ce plm ai devenit așa disperat cu gesturile astea.

- DAU3DVEZIHD
Chiar te-ai pus doar tu ... A inceput o runda dupa 1 sec te pui tu jean si incepi sa-i ameninti pe ceilalti ct ca nu se baga jean si ca-i scoti... Cum vrei tu sa intre daca le dai 1 sec si la awp... Ai spus sa intre jean si ai zis 3 secunde si asa ai numarat ca la tine 3 secunde sunt 1 una ... Chiar devii enervant si te mai iei de mdl ca el ar fii disperat ... ( scz de post degeaba...)Gabii wrote:În primul rand Nu mă pun doar eu jean , respect regulamentul. Nu știu ce plm ai devenit așa disperat cu gesturile astea.

Daca "respectai" regulamentul nu mai dade`aiGabii wrote:În primul rand Nu mă pun doar eu jean , respect regulamentul. Nu știu ce plm ai devenit așa disperat cu gesturile astea.
asa ca te`ai simtit cu musca pe caciula si mna ce sa zici. Si ce gesturi? Am facut o simpla propunere.Singurul cu gesturi tu esti deoarece 1 Nu astepti sa inumere jeanu, 2 te pui jean mereu spunand ca ii scoti pe ceilalti ca nu vor sa se puna, 3 esti popo
The Old Staff MdL [;x]
daca apuci sa fi jean bine daca nu nu te pui...-
cristian06
Exista o singura regula la jean si anume sa nu fi 2 runde la rand. La 5-6 ct s-ar pierde randu si ar aparea chestii gen "e randu meu", "ba al meu" etc. N-are rost.
:TC:
:TC: