m-am potolit..

Locked
Just.

m-am potolit..

Post by Just. »

Nume în joc:Just For Fun
2. Reședință:Bailesti.
3. Vârstă(minimum 14 ani, putem cere poza de buletin):0nly ti-am dat buletinul mai demult cand am facut cerere..dar pot sa-l mai dau.
4. Nume(Real):Rotaru
5. Prenume(Real):Alex
6. Contact:skype
♦ Yahoo Messenger:alex_rotaru2000@yahoo.com

♦ Steam ID:nu am ..
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
●Declar că am primit slot de cel puțin 4 săptămâni și am la activ 80 de ore jucate pe server: declar ca au trecut 1sapt de la down.
..
Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condițiile cererea îmi va fi respinsă:Da.
Gabii

Re: m-am potolit..

Post by Gabii »

:pro: ,esti activ.
YouTube

Post by YouTube »

Trebuie 4 saptamani de la slot nu 1 . :contra: deocamdata,daca faci cele 4 saptamani ai :pro:
MdL

Post by MdL »

YouTube wrote:Trebuie 4 saptamani de la slot nu 1 . :contra: deocamdata,daca faci cele 4 saptamani ai :pro:
Hm cam are dreptate,Chiar daca ai tu activitate :contra: Mai asteapta si vei lua :pro: cu o floare nu se face primavara
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
CaZzeThy

Post by CaZzeThy »

:contra: doar pana trece timpul necesar,cand faci 4 saptamani nu ai 1 :pro: ,ai mai multe :))
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

:contra:
MdL wrote:
YouTube wrote:Trebuie 4 saptamani de la slot nu 1 . :contra: deocamdata,daca faci cele 4 saptamani ai :pro:
Hm cam are dreptate,Chiar daca ai tu activitate :contra: Mai asteapta si vei lua :pro: cu o floare nu se face primavara
Image
Image
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

N-ai 4 saptamani de slot

:respins:
Image
Locked